Iubirea trebuie arătată tot timpul. De Dragobete, ca de altfel în fiecare zi, ar fi frumos să încerci să-ți transformi sentimentele puternice în cuvinte. Iată câteva dintre cele mai frumoase fraze care sapă în adâncul sufletului, aju­tându-te să-ți exprimi cât mai profund dragostea față de partener, minunea care dă sens vieții tale!

„Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că ești totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…”

„Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!”

“Sunt mii și mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranță le meriți. Eu, din păcate, nu le știu pe toate, ca să ți le spun. Nu pot atinge soarele, ca să ți-l dăruiesc, nu pot atinge stelele, ca să ți le pot dărui. Nu-ți pot da nimic mai mult decât sufletul meu, trupul meu, întreaga mea ființă!”

„Fiecare zi cu tine este o frântură de paradis!”

“Îți mulțumesc pentru fericire, sentiment care nu știam că există. Îți mulțumesc pentru tot!”

„Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult însemni pentru mine!”

„Tu ești trecutul, prezentul și viitorul verbului «a iubi». Mulțumesc, dragostea mea!”

“Te iubesc pentru că… îmi a­lungi singurătatea într-o lume plină și aglomerată! Te iubesc pentru că… fără tine e greu și nu mă pot regăsi!”.

Dimineața o sărutare, la amiază o îmbrățișare

Ca să nu-i lași partenerului posibilitatea să interpreteze greșit momentele în care ești copleșit de atribuțiile pe care le ai la serviciu, ești stresat și lipsit de chef, ar fi bine să-ți faci un program. Începe ziua oferindu-i o sărutare, după-amiaza o îmbrățișare, iar seara iubire cât cuprinde. Ce zici de acest program?