Sâmbătă, 16 iunie s-a desfășurat  o nouă ediție a Cupei Orașului Otopeni – „Mircea Romașcanu”. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Otopeni, Primăria orașului, în colaborare cu Federația Română de Ciclism și s-a desfășurat în conformitate cu regulamentul F.R.C. și U.C.I.

Concursul a avut loc pe străzile din localitate, pe categorii de vârstă și sex: 6-10 ani, 11-15 ani, 16-20 ani, adulți, pentru amatori și cadeți și seniori pentru sportivii licențiați. Scopul acestei competiții a fost, conform organizatorilor, verificarea stadiului de pregătire a sportivilor, dar și promovarea ciclismului în rândul tinerilor.

Evenimentul s-a bucurat de prezența foarte multor iubitori ai ciclismului, precumși de participarea unor cluburi cunoscute ale acestui sport. Premiile s-au cifrat, pen-tru sportivii licențiați, între 500 de lei, pentru locul I(cadeți și juniori) și 1000 de lei(seniori)

La categoria de ­vârstă 6-10 ani, băieți, Câș­tigătorul a fost Ștefan Co­truț, iar la fete, prima a fost Mihaela Cotruț.

Câștigătorul la grupa de 11-15 ani au fost Cezar Lică, iar la fete, pe primul loc s-a clasat Silvia Feraru.

La adulți câștigător a fost Marian Păun, la masculin, iar la feminin pe primul loc s-a clasat Andreea Crivoi.

Competiția rezervată cicliștilor licențiați s-a des­­fășurat p o distanță de 58 km. La categoria Seniori, pe primele trei locuri s-au clasat Andrei Nechita (clubul Romania), Alexan­dru ­Ciocan (C.S. Otopeni) și Eduard Grosu (C.S. Torpe­do Zărnești). Categoria Cadeți i-a avut drept câștigători pe cicliștii de la Torpedo Zăr­nești, care au ocupat primele trei locuri prin sportivii Sergiu Ghețe (locul I), Andrei Barbu (locul II) și Emil Dima (locul III).

La seniori, câștigător a fost reprezentantul C.S.Otopeni