În încercarea de a evita retrogradarea, noul antre­nor al „vulturilor”, Dan Alexa, a demarat o campanie de schimbări în lotul echipei. Deocamdată se știe cu certitudine cine a plecat sau va pleca!

Mamele și Tincu au plecat de la Concordia

Fundaşii centrali Iulian Mamele şi Răzvan Tincu (foto) s-au despărţit de Concordia Chiajna. Cei doi jucători se aflau în ultimele 6 luni ale înțelegerilor cu ilfovenii, dar au preferat să plece încă de acum, liberi de contract. Pentru ambii fotbalişti există mai multe oferte din Liga 1, dar și din Liga 2. Mamele (31 de ani), Constantinescu (35 de ani) și Feussi (30 de ani) au fost excluși din lotul celor de la Concordia în luna decembrie a anului trecut. După venirea lui Dan Alexa, aceștia s-au reîntors la prima echipă, însă doar Patrice Feussi a plecat cu echipa în cantonamentul din Antalya. Dacă Marian Constantinescu vrea să-și ducă până la final contractul la Concordia, Iulian Mamele și Tincu au rupt vineri înțelegerea cu echipa din Chiajna și au devenit liberi de contract. Un alt jucător care nu intră în planurile lui Dan Alexa este mijlocașul Adrian Cristea, care nu a ajuns la o înțelegere în ceea ce privește rezilierea contractului.

Neluț Roșu, mai aproape de Viitorul

Neluţ Roşu, 23 de ani, a semnat o înţelegere cu Viitorul lui Gică Hagi, care o să intre în vigoare de la vară, după ce termină contractul cu Concordia Chiajna, dar cedarea lui Răzvan Marin la Standard Liege grăbeşte lucrurile. „Regele“ a hotărât că trebuie să aducă un înlocuitor pentru Marin şi a făcut o ofertă financiară echipei din Ilfov pentru transferul imediat. Pentru că oricum Concordia îl va pierde din vară, probabil că echipele se vor înţelege undeva în jurul a 75.000 de euro, sumă care ar mulţumi ambele tabere. Roşu a mai fost dorit şi de Astra, care oferise 50.000 de euro şi dacă insista probabil că până la urmă tranzacţia s-ar fi rezolvat. Afacerea s-ar putea derula foarte repede, pentru că Hagi îl vrea urgent pe Roşu la antrenamente, să prindă cât mai mult din pregătirea centralizată rămasă în Cipru şi, mai ales, meciurile amicale. Transferul ar trebui să se facă joi sau vineri, cel târziu.