Cum să cucerești un Vărsător 

Așezarea astrelor în momentul nașterii influențează atât personalitatea, cât și aspirațiile pe plan sentimental. De aceea, să-i intri în grații unei persoane de sex opus, nu este un lucru chiar atât de ușor cum ești tentat să crezi când îți vezi prietenii, colegii, vecinii radiind de fericire, de mână cu partenerii lor, persoane rafinate, drăguțe și manierate. 

Când cineva îți pune inima pe jar, învață să îl (o) cucerești în funcție de semnul zodiacal sub care a venit pe lume.


Femeia Vărsător 

O poți cuceri numai dacă ai inițiativă, răbdare și nu te lași condus de conservatorismul părinților. Să-i oferi un superb buchet de flori, pentru femeia Vărsător nu este gestul suprem care o sensibilizează la primele întâlniri. Sensibilitățile ei sunt mai mult intuitive, civice, mentale. Îi vei intra în grații doar dacă îi vei dovedi că ai concepții progresiste și-i arăți că alături de tine va trăi la „temperaturi înalte”. Discuțiile de­spre fenomene științifice, teorii, experimente și des­coperiri o fascinează.  

 

Bărbatul Vărsător

Nu te aștepta să fie un romantic incurabil. Asta nu înseamnă că este  impasibil la farmecul tău. Dar, te va admira numai dacă îi demonstrezi că ești o femeie independentă, optimistă și dornică să se instruiască și iasă de sub anonimat. Încă de la primele întâlniri cu el trebuie să te concentrezi să-l stimulezi intelec­tual. Nu-ți rămâne decât să aloci mult timp studiului în toate domeniile și să fii la curent cu cele mai recente descoperiri ale științei. Și arată-te interesată de proiectele lui. Încă un pont! Va aprecia foarte mult dacă îl vei invita la un party. Bărbatul Vărsător adoră petrecerile și toate întâlnirile care îi dau posibilitatea să se remarce, să fie în centrul atenției.