Fostul senator Dan Claudiu Tănăsescu va fi noul președinte al clubului ACS Buftea, acesta anunțând deja că echipa va juca în continuare meciurile de acasă pe tere-nul din complexul FRF de la Buftea. În vârstă de 74 de ani, Tănăsescu este originar din Mogoșoaia și a fost un apropiat al fotbalului ilfovean, sprijinind cu ani în urmă echipa din așezarea natală. El este „vinovat” de salvarea echipei din Buftea, pe ultimii metri, atunci când nimeni nu mai spera că ACS va mai evolua în liga a doua.

Cealaltă echipă ilfoveană din liga a II-a, CS Otopeni, ea merge „ceas” în acest start de sezon înregistrând a treia victorie consecutivă, 1-0 cu Dinamo II, în deplasa-re! Chiar dacă gazdele i-au avut în teren pe Andrei Cristea și Strătilă, ilfovenii au fost cei care au marcat singurul gol al meciului, cu un șut al lui Lucian Pârvu de la peste 30 de metri. Viorel Ion a folosit următoarea formulă: Bucuroiu – Vlaicu, Răvoiu, Vătavu, Dumitru – Dumitrescu, De­du (’78 Marcu), Pană, Ghiţă (’66 Roman) – Pălimaru, Pârvu (’82 G. Ion).

În ceea ce privește fotbalul „mic” din eșa­loanele trei și patru, de remarcat startul fulminant al echipei lui Lau­rențiu Di­niță, ACS Berceni, cu trei victorii din tot atâ-tea meciuri, ca și faptul că în liga a IV-a au început neprezentările, echipa din Găneasa fiind prima care declară forfait…

Liga a III-a, etapa a III-a: FC Voluntari-ACS Berceni 0-2, Concordia II Chiajna-Inter Clinceni 3-0, FCM Alexandria-Vişina Nouă 0-0, CS Baloteşti-CS Tunari 2-0, Pro-gresul Cernica-Viitorul Domneşti 0-1, FC Caracal-CS Afumaţi 0-1, CS Ştefăneşti a stat.

Liga a IV-a, etapa a III-a: Viitorul Dra­gomirești-Viitorul Găneasa 3-0 (neprezentare), CS Corbeanca-CS Ciorogârla 5-1,  CS Snagov-ASC Măgurele 3-3, Viitorul Petrăchioaia-CS Ștefănești II 2-1, Vulturul Pasărea-Pescărușul Grădiștea 2-1, Voința Periș-CS Popești Leordeni 0-1, AS Glina-Codrii Moara Vlăsiei 4-2.