Premierul Sorin Grindeanu afirmă că forța Partidului Social Democrat stă în sutele de mii de membri care au dus formațiunea spre victorie și le-a transmis acestora să nu le fie frică să susțină „partea bună”. „Le mulțumesc primarilor și membrilor PSD care m-au susținut, dar și românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forța Partidului Social Democrat a stat și stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare”, a transmis premierul, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat miercuri seara că NU demisionează din funcție. El a precizat că va face acest lucru după ce președintele Iohannis va numi un prim-minsitru de la PSD.

Anterior, președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că toți miniștrii social-democrați și-au prezentat, miercuri, demisiile, înainte de reuniunea Comitetului Executiv Național al partidului.