PRO CAR SES 8  Societate Cooperativă, structură de economie socială înființată în cadrul proiectului ”PROgrame integrate pentru Creșterea șanselor de Ocupare din Regiunile București-Ilfov și Sud Muntenia” PROCOR ID POSDRU/173/6.1/S/14720, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Program Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”

Secția de mecanică a PRO CAR SES 8 SOCIETATE COOPERATIVĂ este deservită de utilaje, scule și aparate noi, de ultimă generație. Datorită softului de diagnoză auto modern, compatibil cu toate mărcile auto, se  pot efectua identificări rapide și precise ale  defecțiunilor sistemului mecanic și/sau electric. Service-ul este dotat și cu un echipament ce permite reglajul sistemului de direcție, sistem deosebit de important pentru siguranța participanților la trafic.

Se pot efectua lucrări de:

˜ diagnoză computerizată;

˜ reparații sistem rulare și direcție;

˜ reparații motor și anexe;

˜ reparații sistem de frânare;

˜ geometrie sistem direcție;

˜ revizii/reparații sistem climă/AC.

”Profesionalismul echipei de mecanici și electromecanici garantează calitatea lucrărilor efectuate și implicit un șofat fără probleme pentru clienții noștri”, a declarat managerul de întreprindere socială, dl. Alin Savu.

Obiectivul general al PRO CAR este de a avea o incidență socială prin furnizarea de bunuri și servicii în mod antreprenorial și inovator, îmbunătățind și ridicând în mod constant standardele de calitate și siguranță în  domeniul întreținerii și reparării autovehiculelor, în conformitate cu cerințele obligatorii ale Uniunii Europene și ale reglementărilor RAR.

PRO CAR  SES 8 oferă servicii auto complete posesorilor de autovehicule rutiere din Orașul Măgurele, din Sectorul  5 al Capitalei, din județul Ilfov și celor care tranzitează Șoseaua Atomiștilor  sau Șoseaua de centură a Capitalei. Serviciile oferite sunt: – activități de reparații ale componentelor și sistemelor; – activități de întreținere; – activități de reglări func­ționale; – activităţi de montări, verificări şi/sau etalonări ale componentelor şi ale sistemelor.

Mai multe detalii despre activitățile Pro Car Service le puteți găsi pe www.procarservice.ro, Str. Atomiștilor Nr. 1A Măgurele, Ilfov, tel. 0755PROCAR (0755776227) sau 0746 PROCAR (0746776227), e-mail: contact@procarservice.ro

INVESTEȘTE ÎN OAMENI!

Proiect cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Program Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

„Investeşte în oameni!”

Titlul proiectului: ”PROgrame integrate pentru Creșterea șanselor de Ocupare din Regiunile București-Ilfov și Sud Muntenia” – PROCOR

Beneficiar: Asociația Grupul pentru Dezbatere și Consens Social

 

ID: POSDRU/173/6.1/S/ 147201