Sincer, romantic, fidel, bogat și frumos, cam așa încep majoritatea femeilor să descrie un bărbat perfect. Dar există oare așa ceva sau doar tipi dificili și misterioși, care le ignoră? Află de la noi cum îţi poţi găsi ușor partenerul potrivit, acel om bun care să te iubească
și să te facă fericită toată viaţa.

Probabil ai deja un model de bărbat pe care-l cauţi cu disperare. Păstrează-l în gândul și-n sufletul tău, dar nu refuza invitaţiile la o cafea sau la o petrecere venite din partea altor ­tipi. Lăr­gește-ţi ori­zonturile și în­tâlnește‑te cu genuri di­ferite de bărbaţi, fără a te limita la prinţul visurilor tale. Evident, nu cu aceia care se clasează sub standardele tale. To­tuși, diversitatea te va ajuta să capeţi mai multă experienţă la formarea și menţinerea relaţiilor de cuplu și-ţi va deschide ochii spre cel mai bun.

Mimica îi trădează intenţiile
Nu pune niciodată o etichetă oamenilor la prima vedere! Un tip șarmant, bine îmbrăcat și “bun de gură” nu este întotdeauna cel care iubește sincer și cel care știe să-și facă iubita să se simtă dorită. Bărbatul bun este foar­te sensibil și, chiar dacă nu îndrăznește să‑ţi mărturisească sentimentele lui frumoase, îţi oferă indicii ale iubirii pe care ţi-o poartă. Este parolist, nu întârzie la întâlniri, îţi dăruiește florile tale pre­ferate, fără un motiv anu­me, te în­so­ţește la evenimente importante și, mai ales, face compromisuri de dragul tău.

Află-i părerea despre iubire și familie
Primele întâlniri sunt importante pentru viitorul vostru. Nu-i vorbi prea mult ca să nu-l sperii cu lucruri inutile, dar abordează subiectele ca­re te interesează. Pâ­nă să ajungi la relaţiile intime, poţi să-i stârnești interesul cu teme le­gate de iubire și familie, spre exemplu.
Fă tot posibilul să afli ce gândește despre dragoste, relaţii, scopul lui în viaţă și cele mai importante lucruri pe care intenţionează să le realizeze. Întreabă-l și despre familia lui! Astfel vei lăsa impresia că ești o tipă serioasă, cu capul pe umeri,  pregătită să  ­faci sacrificii ca să-ți ţii căsnicia. Totodată, trebuie să-ţi spulberi temerile că nu ar fi așa cum îţi dorești.

Fără sex la primele întâlniri
Oricât de mult ­ţi-ar plăcea tipul, sexul la pri­mele întâlniri poate fi pe cât de incitant, pe atât de distructiv. Mai ales dacă ai pus mâna pe un tip serios, care are așteptări măreţe de la viitoarea lui consoartă. Nu accepta să faceţi sex până când între voi nu se dezvoltă o legătură emoţională puternică! Băr­­batul bun fuge de femeile care se aruncă repede în cearșafuri. Deci, un moment de ne­bunie la început te poa­te costa pierderea unei relaţii promiţătoare.

Ce ţie nu-ţi place, nici lui nu-i face

Mai trebuie să te porţi cu el așa cum ai vrea să se poarte el cu tine. Altfel spus, fii tu modelul și formează-l exact așa cum ai vrea să fie! Dacă vrei să fie sincer cu tine, începe prin a fi tu sinceră cu el. Dacă îţi dorești să fie un tip romantic, fii tu prima care face gesturi romantice etc. Important este să nu te joci cu el ca și cu un copil pentru că ori face cale-ntoarsă ori te va trata ca atare.

Gândește-te la el, nu la tine
Fii inteligentă dacă vrei să cucerești un băr­bat bun! După ce îl cu­noști și-i descoperi cali­tăţile, în faţa lui trebuie să te prezinţi așa cum își dorește el să fii. Astfel, în perioada în care în­cerci să-l se­duci trebuie să te gândești doar la el, la dorinţele lui, și nu la tine. Condu‑l subtil făcând ce-i place lui spre ce‑ţi dorești și tu!