Berbec 21.03 – 20.04   

Nu numai că aveţi un comportament ce poate fi considerat nebunesc, dar îi faceţi şi pe alţii să vă imite. Nimeni din cei care stau astăzi pe lângă dumneavoastră nu va putea să rămână cuminte, ci îl veţi „inspira“ la năzdrăvănii. Sunteți un exemplu care inspiră.

Taur 21.04 – 21.05  

Renunţaţi greu de tot la o sumă de bani care nu vă aparţine în întregime. Tocmai de asta trageţi de timp, deoarece v-ar plăcea să nu trebuiască să îi împărţiţi cu nimeni altcineva. Situația se va rezolva pozitiv, și așteptările dumneavoastră vor fi împlinite. 

Gemeni 22.05 – 21.06  

Astăzi sunteţi pus pe şotii. Şi nimeni din cei care se află prin preajmă nu va reuşi să scape de glumele dumneavoastră, pe parcursul acestei adevărate reeditări a zi-lei de 1 aprilie. Farmecul dumneavoastră personal vă menține în centrul atenției. 

Rac 22.06 – 22.07   

Persoana iubită şi-a exprimat în mod clar preferinţele. Acum trebuie să demonstraţi că ţineţi cont de dorinţele ei şi să i le împliniţi. În plan financiar situația dumnea-voastră este destul de bună, și se va îmbunătăți destul de mult în scurt timp.

Leu 23.07 – 22.08  

Să staţi liniştit e imposibil. Un sfat avem însă pentru dumneavoastră: alegeţi un loc mai discret pentru a vă face de cap! Astfel, renumele dumneavoastră nu va avea cu nimic de suferit. Sănătatea dumneavoastră vă ridică destul de multe probleme, va trebui să faceți un control. 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Sunteţi de părere că unul dintre prietenii dumneavoastră cultivă o imagine mult prea excentrică şi, din această cauză, vă gândiţi de două ori înainte să vă afişaţi ală-turi de el. Dați dovadă de precauție și acest lucru vă este de foarte mare folos.

Balanța 22.09 – 22.10  

Primiţi o veste neaşteptată de la o persoană aflată la mare distanţă. Se pare că are noroc, iar acest fapt vă bucură şi pe dumneavoastră. De asemenea primiți vești bune și din punct de vedere financiar. O afacere demarată în urmă cu ceva timp are șanse foarte bune de finalizare.    

Scorpion 23.10 – 21.11  

Trebuie să fiţi atent la modul în care vă odihniţi şi, în acelaşi timp, să aveţi grijă să mâncaţi regulat. Orice exagerare nu este deloc binevenită pe parcursul acestei zi-le. Pe plan amoros sunteți împlinit, relația dumneavoastră de cuplu merge foarte bine.

Săgetator 22.11 – 20.12  

Aveţi o îndelungată discuţie în contradictoriu cu o persoană care ţine prea mult la propriile aberaţii pentru a mai avea vreo legătură cu realitatea. Sănătatea dum-neavoastră nu vă lasă la greu, aveți o stare foarte bună din punct de vedere fizic și psihic.

Capricorn 21.12 – 19.01 

O persoană din familie vă strică programul, venind cu tot felul de propuneri nebuneşti. Cum toată lumea pare cucerită de ideile sale ciudate, nu aveţi ce face şi tre-buie să vă alăturaţi majorităţii. De asemenea, aveți un succes financiar neașteptat.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Trebuie să aveţi grijă cu cine vorbiţi despre ceea ce se întâmplă la dumneavoastră în casă. Sau, aşa cum se spune, „să nu daţi din casă“. Este nevoie de discreție și precauție în această perioadă. Încercați să socializați cu prieteni vechi, în care puteți avea încredere deplină.

Pești 19.02 – 20.03 

O vorbă veche spune că , dacă vrei să ajuţi pe cineva, nu trebuie să îi dai bani, ci să îl înveţi să îi facă singur. Exact asta faceţi dumneavoastră astăzi, cu o cunoştin-ţă care vă cere ajutorul. Indiferent ce vă cere, concret. Aveți și un succes pe plan amoros.