Berbec           21.03 – 20.04

Pregătește-te pentru situații care îți pot oferi emoții mari sau pentru clipe în care nu te vei mai putea ascunde după deget. Cu siguranță nu vorbim de o săptămână ușoară, dar nici extrem de grea. Orice destăinuire pe care o faci în aceste zile îți poate elibera sufletul.

Taur    21.04 – 21.05

O perioadă în care ești capabil să-ți exprimi mai bine gândurile, sentimentele, nevoile, dar și să pui piciorul în prag atunci când simți că nu mai poți. Ești singurul care poate spune dacă viața ta are nevoie de o schimbare sau poate continua în aceeași manieră, ca și până acum.

Gemeni          22.05 – 21.06

Vei simți că ai ajuns la limita puterilor și nu mai poți continua așa. Iar acum primești pe lângă dorința arzătoare de a scăpa de ceea ce te măcina noaptea și ziua, primești și suportul necesar pentru a rezolva toate problemele de natură sentimentală sau sufletească.

Rac     22.06 – 22.07

Trebuie să-ți scoți la iveală firea analitică să te apuci de pus în balanță. Indiferent care va fi rezultatul, nu trebuie să te sperii. Trebuie să te gândești la o alternativă, la o schimbare care pe viitor ți-ar putea oferi rezultatul scontat. Sunt zile favorabile planurilor și ordinii.

Leu     23.07 – 22.08

Dacă în ultima perioadă ai fost nevoit să te strecori printre tot soiul de situații pentru a nu ieși șifonat, ei bine, iată că în această perioadă vei fi tot timpul cu capul sus. Ceva te impulsionează din ce în ce mai mult să te implici și să dovedești că ești un luptător desăvârșit și un învingător.

Fecioară       23.08 – 21.09

Ai șansa să-ți mai tragi sufletul, să te mai relaxezi și să te mai eliberezi de lucrurile stresante din viață. Cu siguranță acest lucru te va motiva să profiți din plin și să nu ceri mai mult. Din păcate, perioada de relaxare se va simți și în portofelul tău, care se golește pe zi ce trece.

Balanță          22.09 – 22.10

Îți pot aduce atât clipe de bucurie, dar și clipe în care vei sta cu nervii încordați. Pe de o parte, vei avea o oportunitate profesională de care nu te vei putea agăța încă. Iar pe de altă parte,  vei ajunge la concluzia că ești omul potrivit pentru cei în nevoie, dar pe tine nu te ajută nimeni.

Scorpion        23.10 – 21.11

Pentru că vorbim de o perioadă în care agitația are prioritate, ar fi bine să încerci pe cât se poate să o eviți. Fie că va trebui să faci cumpărături, fie că va trebui să-ți plătești niște facturi restante, ar fi bine să recurgi la un compromis pentru a evita aglomerația și agitația.

Săgetător       22.11 – 20.12

Vei descoperi oportunități care te vor elibera de exigențe excesive impuse de alții. Dacă te vei simți încorsetat prea tare de îndatoriri și obligații, vei face tot posibilul să te eliberezi. Ești un  pic revoltat pe soartă, dar este bine să devii con­știent că trebuie să acționezi singur!

Capricorn      21.12 – 19.01

Săptămâna care urmează poate înseamna mai mult decât ți-ai fi putut imagina. Prin tot ceea ce vei face, vei reuși să ajungi mai aproape de sufletul celor dragi, a prietenilor și chiar a colegilor de muncă. Deschiderea ta sufletească îi face pe mulți să te aprecieze la superlativ.

Vărsător         20.01 – 18.02

Vei avea încredere că tot ceea ce vei încerca îți va oferi o experiență plăcută. Dar, din păcate pentru tine, în realitate lucrurile nu vor sta așa. Micile aventuri te vor costa bani și încrederea unor prieteni. Ar fi bine să fii mai precaut și să nu te bagi în tot ceea ce te ademenește.

Pești   19.02 – 20.03

Ar fi bine să te concentrezi destul de mult pe cariera ta. Deși este o perioadă de tranziție, ai mari șanse să duci la bun sfârșit ceea ce ai început. Dacă trebuie să rezolvi probleme care implică acte, săptămâna este oportună pentru astfel de lucruri.