Berbec           21.03 – 20.04

Ar trebui să te bucuri de roadele muncii tale, dar nu reușești, pentru că mereu apare câte o provocare. Fie pe parte profesională, fie pe parte financiară, nu vrei să ratezi nimic. Ești ambițios, neobosit. Dar apar unele stricăciuni în casă care te obligă să bagi adânc mâna-n buzunar.

Taur    21.04 – 21.05

Ai de rezolvat ceva important, dar trebuie să faci câțiva pași mai riscanți. Încearcă să te ajuți de faptul că te afli într-o perioadă în care-ți sunt favorizate negocierile, ceea ce-ți va îmbunătăți semnificativ situația financiară. Problema e că ești mână spartă și faci cheltuieli inutile.

Gemeni          22.05 – 21.06

Apare un eveniment de familie pe care ar fi bine să-l onorezi. Este o ocazie de a reface unele legături rupte cu ceva vreme în urmă, restabilind armonia de altădată. Și totuși, vei trece greu de această perioadă, deoarece nu vei reuși să „gestionezi” sentimentele de vinovăție.

Rac     22.06 – 22.07

Poți fi tras de limbă de unii, poate „îmbătat” de alții, pentru a se afla marele tău secret. Te complici cu o lume învățată să mintă și să se ascundă. Ai însă talentul de a limpezi lucrurile înainte de a te lăsa prins în capcană. Ești tentat să abandonezi un proiect profesional la care ai muncit mult.

Leu     23.07 – 22.08

După o perioadă agitată, dar benefică, viața ta intră pe un făgaș liniștit. Trebuie să te obișnuiești cu binele obținut și să te adaptezi noii condiții sociale. Frustrările nu te ocolesc, anturajul nemaifiind același. Te gândești să te specializezi într-un domeniu mult mai căutat pe piața muncii.

Fecioară       23.08 – 21.09

Anumite activități pe care le desfășori la locul de muncă devin epuizante și enervante. Oricât de motivat ai fi acum, nu vei reuși să te împarți între serviciu și familie. Frustrările apar și în viața de cuplu, din cauza unor prieteni care te-ndrumă mai mult spre realizările strict profesionale.

Balanță          22.09 – 22.10

La tine tot răul e înspre bine. Te cuprinde o stare de neliniște pe un fond tensionat, dar nu face decât să te pună în mișcare spre binele tău. Dacă de obicei te urnești greu, acum faci tot posibilul să-ți găsești calea către un viitor mai frumos. Apar și vești bune, dar nu crede totul.

Scorpion        23.10 – 21.11

Accentul cade pe familie, pe care reușești s-o reunești pentru a sărbători un mic succes al tău. Te bucuri împreună cu cei dragi, dar ai parte și de reproșuri, mai ales de la partenerul care ți-a cam simțit lipsa. Munca de rutină îți scade randamentul și nu mai faci un efort în plus.

Săgetător       22.11 – 20.12

Spre uimirea tuturor, pari a fi o comoară pentru cei din jur. Harnic, binevoitor, darnic cu cei apropiați, reușești să te înconjori de un anturaj select și productiv. Numai că apare tentația de a tulbura lucrurile tocmai când urmează să culegi laurii. Trece totul prin filtrul gândirii!

Capricorn      21.12 – 19.01

Joci pe mai multe fronturi, până când ajungi să te încurci în vorbe. Atenție, să nu te încurci și în fapte! Așa se întâmplă când una spui și alta faci. Și la serviciu apar tot felul de disensiuni, pe când în familie se așterne armonia, romantismul și visarea. Bucură-te de oaza de liniște de acasă.

Vărsător         20.01 – 18.02

Nu te agăța de un trecut tulbure. Fii mai inovator sub toate aspectele. Dacă ți se oferă un post sau dacă primești alte atribuții, privește-le ca pe niște daruri unice. Ideile partenerului nu sunt nici ele de neglijat, dar deciziile tale par a fi mai inspirate. Nu-ți trebuie decât tact să le pui în aplicare.

Pești   19.02 – 20.03

Vrei să fii mereu în centrul atenției, iar cei din anturajul tău să-ți împărtășească opiniile. Apar și oportunitățile de a-ți satisface aceste ambiții, dar nimic nu te va ajuta prea mult. Treburile gospodărești devin presante și va trebui să te detașezi de serviciu măcar pentru câteva zile.