Berbec           21.03 – 20.04

Vorbitul și ascultatul vor fi punctele tale forte care îți vor aduce câștiguri importante și satisfacții în carieră și în viața amoroasă. Vei face pași înainte datorită ideilor bune și a comunicării excepționale cu superiorii ierarhici. Cu vorba bună și răbdare, vei atrage oameni puternici.

Taur    21.04 – 21.05

La început de an, vei căpăta o înțelepciune aparte. Vei fi un bun organizator și, încet – încet, cu tact și diplomație vei deschide uși acolo unde ai nevoie ca să te dezvolți frumos. Viitorul sună bine pentru tine în această săptămână, atât profesional cât și sentimental.

Gemeni          22.05 – 21.06

De unde dai, astrele îți dau mai mult. Pentru fiecare cuvânt frumos rostit și fiecare faptă bună, vei primi înapoi cel puțin la fel de mult. Doar răbdarea trebuie să ți-o dozezi mai bine. În rest, dispui de energia, sănătatea, inteligența de a duce la bun sfârșit tot ce-ți propui.

Rac     22.06 – 22.07

Vin vremuri turbulente peste tine. De fapt, chiar au început. Oricât de delicată ar fi situația prin care treci, străduiește-te să-ți controlezi mânia. În felul acesta vei da dovadă de educație și, totodată, îți vei salva relațiile cu persoanele care
te-ar putea scoate la liman.

Leu     23.07 – 22.08

La început de an, astrele complotează pentru tine ca să poți să arăți lumii cine ești cu adevărat. Vei munci mult, dar vei face schimbări pozitive în plan profesional. Chiar în aceste zile îți vor veni propuneri pentru un loc de muncă mai bun și mai bine plătit. Dar și atribuții pe măsură.

Fecioară       23.08 – 21.09

Tensiunea nervoasă, cauzată de problemele care s-au năpustit asupra ta încă de anul trecut, îți atribuie și în aceste zile un comportament irascibil, coleric. Ai tendința de a te neglija. Abia spre sfârșitul săptămânii vei avea o comunicare mai deschisă cu cei din jur.

Balanță          22.09 – 22.10

A venit vremea ca oamenii din jur să te vadă
altfel, pentru că vei avea o comunicare frumoasă, dar complicată săptămâna asta. Cei care
te-au desconsiderat anul trecut, acum vor vedea în tine un om matur, capabil să ia decizii bune, înțelepte, să schimbe destine în bine.

Scorpion        23.10 – 21.11

Vei fi pus față-n față cu situații noi, delicate, dar interesante. Nu de puține ori, cei dragi vor veni să-ți ceară sprijinul în probleme cărora nu le găsesc soluții, iar tu vei fi omul de legătură care îi va ajuta să depășească momentele de criză. Banii nu-ți vor lipsi.

Săgetător       22.11 – 20.12

Vei avea la tine toate răspunsurile la întrebări și vei fi gata să-i ajuți pe cei care vor avea nevoie de sprijinul tău. La serviciu, ideile tale vor fi atractive pentru șefii și colegii de echipă. Și în plan sentimental este o perioadă bună pentru tine. Armonie perfectă.

Capricorn      21.12 – 19.01

Nivelul de energie va scădea simțitor față de sfârșitul anului anterior. Chiar din primele zile ale acestei săptămâni vei realiza că lucrurile pe care le ai de făcut sunt dificile. Îți vor sări în ajutor prietenii și partenerul de viață, dar totul va fi anevoios la tine. Vei avea, totuși, bucurii la serviciu.

Vărsător         20.01 – 18.02

Cu dedicație și eforturi susținute vei trece cu brio toate solicitările săptămânii. Atenție la bani! Munca multă îți va aduce venituri consistente, dar vei fi tentat să cheltuiești în neștire. Pregătește-te să faci unele economii. Pune ceva deoparte pentru zile negre, fiindcă ele vor veni.

Pești   19.02 – 20.03

Pentru tine, visele, ideile și conexiunile vor fi extrem de valoroase și te vor îndrepta spre succes. Dar, cu foarte multă muncă și eforturi susținute. La serviciu vor intra tot mai multe sarcini în atribuția ta, dar vigilența care te caracterizează te va ajuta să le duci la bun sfârșit.