Berbec

Emani tot mai multă senzualitate. Și cei apropiați remarcă asta și te privesc cu alți ochi. La serviciu, însă, superiorii ierarhici au grijă să te readucă aproape de lumea în care trăim și îți dau mai multe sarcini. Greu, dar le duci la bun sfârșit chiar dacă de multe ori visezi cu ochii deschiși.

Taur

Te simți copleșit de gândurile ciudate care îți trec prin minte. Cu greu reușești să te  concentrezi la sarcinile de serviciu. După ce o să treci cu bine și de problemele familiale, o să te declari mulțumit de tot ceea ce ți se întâmplă. Atunci chiar o să fii gata să pleci cu prietenii la o cafea.

Gemeni

Probabil că nu te temi prea tare de înălțime, de vreme ce vei urca niște trepte ierarhice importante. Munca grea din ultimele luni începe să dea roade. Nu ezita să accepți provocarea care ți se ivește în plan profesional. Dar ocupă-te și de casă și familie, ca să-ți bucuri sufletul cu adevărat.

Rac

Încearcă să nu te lași pradă bârfelor. Sunt doar zvonuri care zboară în preajma ta și nu e bine să le dai crezare. În timpul liber ar fi de preferat să te ocupi de aspectul casei, de redecorare și de înnoirea garderobei. Câteva ore petrecute cu cei din sânul familiei te ajută să-ți reîncarci bateriile.

Leu

Petreci câteva zile într-un mediu cald și prietenos, la locul de muncă. Te bucuri de conversațiile cu colegii. Ba chiar descoperi cine te  sabotează, dar nu trebuie să-ți faci prea multe griji. Ai toate argumentele să-i liniștești pe cei ce-ți dau planurile peste cap. Cineva ți-a pregătit o surpriză.

Fecioară

În timp ce entuziastul tău este mare, rezistența fizică se dovedește a nu atinge cote maxime. Ai grijă ca nu cumva tendința de a exagera lucrurile să te ducă la epuizare. Fă tot ce poți ca să aloci mai mult timp odihnei și relaxării. Bucură-te cât mai mult de frumusețea naturii și de prieteni.

Balanță

Ai o creativitate debordantă și descoperi lucruri care-ți fac plăcere. E bine să concretizezi totuși ceva în sensul de a construi, creiona, altminteri energia creatoare te poate dărâma. Unele planuri s-ar putea să-ți fie date peste cap, dar nu contează atâta timp cât tu ești pregătit să clădești.

Scorpion

Primești unele informații de la un prieten sau un asociat de afaceri. Ar putea fi legate de un acord semnat de curând. La serviciu ai de încheiat un plan și trebuie să mai rămâi câteva ceasuri peste program. Găsește-ți timp și pentru familie. Câteva clipe de odihnă sunt binevenite.

Săgetător

Și la tine creativitatea este la cote înalte. Ești inspirat și te angajezi în proiecte pe termen lung, având energia să le și duci până la capăt. Este o perioadă prielnică pentru tine și trebuie să faci un salt îndrăzneț. Ezitarea nu duce nicăieri. Lasă un pic prietenii deoparte și gândește-te la tine.

Capricorn

Se ivește o ocazie din punct de vedere financiar și nu ai vrea să o ratezi doar pentru că familia se opune. Dragostea pare un teritoriu interzis, care în loc să îți facă universul mai frumos, îl întunecă. Cineva te dezamăgește și ești gata să renunți la a face pasul spre o relație de cuplu.

Vărsător

La locul de muncă vei întâmpina unele obstacole din cauza lipsei de concentrare. Oboseala a început să-și spună cuvântul. Ar fi indicat ca în această zi să încerci să te relaxezi și să te odihnești mai mult. Din cauza unor persoane din jurul tău vei deveni irascibil și riști să jignești pe cineva apropiat.

Pești

Pasiunea intensă pe care o simți de ceva vreme ți se pare greu de suportat și reziști cu greu tentației de a-ți lua persoana iubită și de a fugi cu ea pe o insulă pustie. Totuși… încearcă să revii mai repede cu picioarele pe pământ și apleacă-te spre problemele cotidiene, până nu vei avea pierderi.