Berbec

Intri în atmosfera Sărbătorilor cu o carieră bine aspectată. Vei fi apreciat, lăudat, încurajat și cu o primă pentru merite deosebite. Ba chiar, există posibilitatea să te bucuri de o mărire de salariu începând de anul viitor. Așa că, nu-i de mirare dacă vei auzi gurile rele punându-ți bețe-n roate.

Taur

Ca să te bucuri cu adevărat de Sărbătoarea Nașterii Domnului, începi încă de pe acum să te dedici casei și familiei, în cea mai mare parte a timpului. Vei trăi sentimente înălțătoare. Mai ales că perioada se anunță favorabilă soluționării conflictelor și consolidării relațiilor de prietenie.

Gemeni

Săptămâna din preajma Crăciunului te va găsi foarte preocupat de starea financiară. Zilele acestea aproape totul se învârte în jurul banilor. Fie că faci tranzacții, cumpărături, îți achiți datoriile ca să nu intri cu ele în noul an, nu prea îți mai rămâne timp și de altceva. Încearcă să nu fii risipitor!

Rac

Ai posibilitatea de a câștiga mulți bani în ultima perioadă a anului și toate energiile tale se vor canaliza în această direcție. Astrele favorizează investițiile și tot ce ține de speculațiile financiare. Te vei bucura de susținerea necondiționată a partenerului de viață, indiferent de decizii.

Leu

Vei fi prins cu multe afaceri de familie, chiar dacă ai prefera să nu te sâcâie nimeni cu tot felul de probleme. Acum vei putea demonstra că ești om de bază și vei câștiga respectul familiei. La serviciu există riscul să faci o greșeală majoră, iscată de un moment de neatenție.

Fecioară

Chiar dacă mai sunt câteva zile până la sărbătoarea Nașterii Domnului, tu vei avea parte încă de pe acum de multe bucurii. Mici cadouri, excursii la munte, petreceri neașteptate, reduceri la lucrurile  pe care ți le dorești. Toate acestea îți vor reda sau îți vor consolida buna dispoziție.

Balanță

Te așteaptă mari emoții în preajma Sărbătorilor. Poate fi un răspuns legat de o relație, un examen greu sau o veste atât de importantă încât ți-ar putea aduce schimbări importante în viață. Nu  ai altceva de făcut decât să te pregătești psihic. Atitudinea ta va fi  foarte importantă.

Scorpion

Zilele din preajma Crăciunului constituie o perioadă favorabilă curățeniei generale din viața ta, așa că ar fi bine să te aduni și să faci acele mutări pe care le-ai tot amânat. Pot fi lucruri serioase ca, de exemplu, să ieși dintr-o relație care nu te satisface, sau să-ți schimbi locul de muncă.

Săgetător

În ultimele zile din an, se pare că viața ta socială va fi mai plină și mai interesantă decât în oricare altă perioadă. Vei avea numeroase momente în care să te distrezi și să strălucești, vei primi invitații la petreceri unde vei cunoaște lume nouă. Asta, desigur, dacă vei ști să vezi aceste ocazii.

Capricorn

Pentru tine, finalul de an este perioada oportună depășirii limitelor. Vei întâlni oameni deosebiți și interesanți, de a căror companie ar fi indicat să profiți din plin. Experiențele pe care le vei avea, deși se vor arăta sub forma unor distracții, te vor ajuta să evoluezi și să privești altfel viața.

Vărsător

Vei fi cam tensionat în perioada dinaintea Crăciunului, vei simți că nu poți să stai locului și nu vei avea prea multă răbdare (nu că în general ai străluci la acest capitol) cu cei din jur. Revederea cu un vechi prieten te binedispune, pentru că vei afla noutăți care te vor amuza copios.

Pești

Din păcate, calculele pe care ți le faci acum, care preced Sărbătorile, au foarte puține șanse să iasă așa cum ți-ai dori, mai ales sub aspect sentimental. Vei evalua situația de zece ori și tot nu îți va ieși socoteala. Nu e vorba de vreun incident nefericit, ci mai de grabă de lipsa de convingere.