Anul în care tocmai am intrat aduce schimbări majore multor nativi. Dacă Berbecilor le dă șansa de a înregistra progrese importante în plan profesional, Gemenilor le aduce mari câștiguri financiare, Scorpionilor, dragoste și armonie în familie, iar Peștilor mai multe momente de relaxare și o atenție sporită pentru propria sănătate. Ce au pregătit astrele fiecărei zodii în parte în anul 2016?

 

Berbec 

Este un an deosebit de ofertant din punct de vedere profesional. Nativii care vor face față provocărilor și nu vor ceda nici în cele mai delicate situații, își vor contura o carieră frumoasă. Banii vin și ei pe măsura eforturilor.

 

Taur

Familia se află în centrul atenției încă din primele zile ale acestui an. Însă, așteptările Taurilor, uneori, sunt prea exagerate și își pun presiuni suplimentare pe proprii umeri. Dacă vor folosi criticile în scop constructiv, vor avea și multe bucurii.       

 

Gemeni

Va fi un an solicitant în plan profesional, dar munca acestor nativi urmează să fie răsplătită cu mari câștiguri financiare. Pentru a-și materializa idealurile în carieră, trebuie doar să se folosească de oportunitățile care le ies în cale.    

 

Leu 

Este un an bun pentru cei ce fac afaceri, caută colaborări sau caută soluții pentru diverse proiecte începute anul trecute. Cu tact și diplomație, numărul mare de ore suplimentare petrecute la muncă aduc și sume importante de bani.

 

Fecioară

Relația cu partenerul și cu membrii familiei, în general, trece printr-o cumpănă. Pare că nimic nu-i mulțumește pe acești nativi. Nici situația financiară nu este prea bună, așa că se poate ajunge la tensiuni care scapă de sub control.

 

Balanță

Teama că nu sunt suficienți de buni îi poate împiedica pe nativii Balanță, să ducă la bun sfârșit, multe dintre planurile pe care le vor întocmi. Sentimental, se vor bucura de iubirea partenerului, dar nu și de înțelegere în cuplu. 

 

Scorpion

Anul 2016 le aduce Scorpionilor mai multă liniște sufletească și armonie în căminul conjugal. În cazul multor nativi, relația de cuplu va trece la un alt nivel, mai exact, se va mări familia cu încă un membru. 

 

Săgetător

Dacă vor avea curajul să înfrunte provocările,
anul acesta, mai mult decât oricând, proiectele profesionale și planurile de viață vor lua un avânt nesperat. Cu multă consecvență, au șansa să realizeze lucruri mărețe.  

 

 

Capricorn

Teama de a te aventura în necunoscut își pune amprenta nu numai pe starea psiho-afectivă a Capricornilor, ci și pe relația de cuplu și pe carieră. Dacă nu se vor implica la momentul potrivit, vor pierde bani și lucruri care le-ar putea oferi un viitor frumos. 

 

Vărsător

Anul care tocmai a început aduce schimbări majore în plan sentimental. Certurile cu partenerul de viață pe care
le-au avut la finele anului trecut se vor solda cu destrămarea cuplului. Singurătatea, însă, nu va zăbovi mult timp în viața Vărsătorilor.

 

Pești

 

După un an frutunos, cu foarte multe griji, muncă asiduă și sincope financiare, urmează unul mai bun, cu mai multe momente de relaxare și bună dispoziție. Și situația financiară începe să se stabilizeze. Sănătatea va fi în centrul atenției.