Din punct de vedere astral, Noul An ne aduce foarte multe schimbări, șanse uriașe de schimbare de locului de muncă, relații care ne pot influența drumul în viitor și câștiguri financiare importante. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru 2019, în funcție de zodia în care ne-am născut!

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 435, ediția print 

Berbec

În căutare de perspective noi și de idealuri mai înalte

Berbecii încep anul 2019 în formă maximă, cu poftă de viață și de noi începuturi, fiind încrezători în forțele și în talentele lor. Cariera va fi mai satisfăcătoare pentru majoritatea Berbecilor. Bineînţeles, vor avea parte de încercări şi obstacole, dar vor avea curajul să le înfrunte. Pentru unii Berbeci va fi sfârșitul unei relatii nefericite, în schimb alții ar putea avea parte de un nou început.

Taur

Un an al reorientării și al unor schimbări importante de perspectivă

Pentru cei mai mulți Tauri, 2019 este un an al stabilirii de noi repere pentru viitor, un an al reorientării și al unor schimbări importante de perspectivă, un an al reconfigurării personale, relaționale, dar poate chiar și al schimbării domiciliului. Dragostea va fi principala preocupare din viața Taurilor.

Gemeni

O perioadă de recuperare și de restructurare sufletească, spirituală

Pe Gemeni îi așteaptă un an dinamic și solicitant, în decursul căruia relațiile și sfera socio-profesională vor fi mereu în prim-plan. Vor fi puși adesea în situația de a se confrunta cu rezultatele propriei lor lipse de consecvență.În cea mai mare parte a anului, nivelul de energie și sănătate va fi excelent.

Rac

Vești bune privind dezvoltarea și progresul profesional

Pentru Raci, 2019 este un an tensionat și plin de provocări, în cursul căruia se creează totuși oportunități nesperate de reconfigurare personală, sentimentală și profesională. E vremea pentru noutate și pentru extinderea contactelor profesionale și personale. Posibilități de angajare pentru Racii care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Leu

Un an al afirmării talentelor personale și al succesului profesional

Anul 2019 poate fi unul dintre cei mai creativi ani – un an al descoperirii și afirmării talentelor personale, al succesului profesional, chiar dacă acest lucru implică efort și disciplină. Setea de aventură se trezește, la fel ca și cheful de viață – dar și dorința de a face lucruri care să îi aducă pe Lei în centrul atenției.

Fecioară

Găsești locul în care te simți ocrotit și în deplină siguranță

Multe Fecioare îșă găsesc locul în care se simt în siguranță și se așează la casa lor. Pot face investiții inspirate și utile pentru casă sau familie și investiții imobiliare profitabile. Unele Fecioare pot avea copii, altele se căsătoresc sau se mută sub același acoperiș cu persoana iubită sau chiar se întorc în casa părintească.

Balanță

Relațiile sentimentale devin mai liniștite și mai previzibile

Unele lucruri – precum viața de familie, o serie de proiecte imobiliare sau o situație complicată legată de spațiul locativ – rămân la fel de încurcate ca anul trecut. Familia și casa rămân principalele consumatoare de resurse și de timp. Nativii din zodia Balanță se vor înțelege mai bine cu partenerii lor de viață, iar dragostea va căpăta un nou înțeles.

Scorpion

Financiar te poți considera norocos

Comunicarea, învățarea, educația, relațiile cu frații, surorile, schimburile de orice fel, fie de idei, fie comerciale, capacitatea de a se integra armonios în mediul în care trăiește nativul Scorpion – toate sunt subiecte foarte importante în anul 2019. Vor exista contraste puternice în viața amoroasă a nativului Scorpion.

Săgetător

Un an al optimismului și al norocului, al marilor inițiative personale

Pentru Săgetători este un an al bucuriilor și al realizărilor, al optimismului și al norocului, al marilor inițiative personale, al creșterii și al progresului indiferent de domeniul de viață
vizat. Săgetătorii nu trebuie să facă totul dintr-o dată, pentru că vor avea nevoie de strategii solide, mai ales din punct de vedere financiar.

Capricorn

Ai tărie și ambiție și privești viața cu mai multă încredere

Capricornii au tăria și ambiția de a duce la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus, pentru că înțeleg mai mult decât oricând că succesul depinde doar de ei. Viața amoroasă a Capricornilor va fi bună în acest an, iar mulți își vor putea găsi adevărata dragoste.

Vărsător

Jupiter  insuflă optimism, inspirație și încredere în viitor

În cazul unora dintre Vărsători este posibil să se accentueze nevoia de a se rupe de trecut sau de locurile natale, de casa părintească sau vor încerca să depășească tipare comportamentale moștenite din familie, care le stânjenesc evoluția personală, profesională sau  relațională.

Pești

Un an al progresului și al dezvoltării personale

Este posibil să fiți nevoiți să renunțați la o serie de credințe spirituale sau învățături religioase acumulate în timp. Persoanele din zodiac Pești vor intra într-o fază importantă a vieții lor. Unele dintre dorințele sau ambițiile arzătoare vor prinde contur în acest an.