Șobolan

Dragostea va fi punctul forte în acest an

Împlinirea cea mai mare va veni din fericirea pe care o vor aduce celor dragi. Pe plan financiar, nativii Șobolan vor fi ghidați în 2019 de steaua Comandantului, care are o energie benefică. Ar fi bine să folosească această energie pentru a dezvolta o afacere proprie, deoarece ea va scoate la lumină spiritul antreprenorial, va spori autoritatea și astfel vor atrage o bună reputație. La nivel fizic, nativii vor avea parte de mici accidente la brațe sau picioare.

Bivol 

Un an cu suișuri și coborâșuri

Pot apărea provocări și certuri din cauza unei proaste gestionări a banilor puși la comun. Este posibil ca nativii Bivol să piardă banii munciți în anii precedenți, mai ales dacă se orientează spre investiții pe piața imobiliară. Trebuie să facă investiții mai mici, dar mai sigure. Vor apărea probleme de sănătate și primul vizat va fi aparatul digestiv, fie din cauza stresului, fie a tendinței de a compensa lipsurile din viață printr-o alimentație exagerată în dulciuri.

Tigru

Grele provocări în acest an, privind capitolul afectiv

Tigrii vor trebui să învețe să își comunice sentimentele de dragoste într-un mod mai puțin exploziv. Vor face pași prudenți în organizarea timpului liber, nu se vor suprasolicita la muncă și își vor programa din timp vacanțele. Nativii Tigru vor reuși să devină în acest an antreprenori de succes. Vor avea idei noi de a-și îmbunătăți afacerea și de a se face remarcați la locul de muncă.  La capitolul sănătate, Tigrii nu vor suferi de probleme majore, dar  ar fi bine să nu facă excese alimentare, pentru a nu-și deranja funcția digestivă (stomac, ficat).

Iepure

Un an relaxat și liniștit

Dragostea se întoarce în viața Iepurilor. În prima parte a anului vor mai avea de rezolvat unele probleme legate de dragoste și partenerul de viață. În privința proiectelor și a activităților profesionale, nativii Iepure vor deveni mai ambițioși decât de obicei, vor renunța la timiditatea care îi caracterizează și vor îndrăzni să ceară mai mult de la viață. Pe plan medical, pot apărea viroze, infecții, probleme cu pielea sau alergii.

Dragon

Situație semnificativ mai bună în plan afectiv

Dragonii vor fi favorizați de astre pentru a spori armonia pe plan afectiv și a atrage bunăstarea în relațiile cu cei dragi, prietenii, familia și copiii. Au tendința să fie frivoli cu banii, să cheltuiască mult pentru plăceri, vacanțe, lucruri scumpe și orice consideră ei că îi poate face fericiți. Va fi un an excelent pentru Dragonii care sunt implicați în domenii artistice. Vor avea șanse reale de a-și îmbunătăți cariera, energia astrelor fiind promițătoare în acest sens.

Șarpe

Momente tensionate și anxietate

Vor fi mai romantici și mai seducători decât le stă în fire, ceea ce le va asigura succesul în plan sentimental. Însă, vor trece și prin momente mai tensionate, în care cei dragi le vor reproșa lipsa de implicare în treburile casnice. Astrele îi încurajează să avanseze în carieră sau să își schimbe job-ul pentru un post mai bine plătit, în cazul în care nu sunt pe deplin satisfăcuți de cel actual. Nu este exclusă trecerea periodică prin stări depresive și de anxietate. Acestea pot duce în unele cazuri la importante episoade de insomnie.

Cal

Oportunități de căsătorie și putere de muncă

Vor fi tentați să-și exprime iubirea prin cuvinte și gesturi frumoase, totuși, ar fi bine să reziste impulsului de a cheltui prea mulți bani pentru a le oferi celor dragi cadouri costisitoare, pentru că în acest an cea mai importantă lecție pe care vor trebuie să o învețe va fi că banii nu pot cumpăra dragostea și aprecierea celui drag. În sectorul profesional, nativii Cal vor constata că acum vor avea mai multă putere de muncă și mai multă determinare decât de obicei.

Capră

Creativitate și oportunități de dezvoltare

În 2019, nervii acestor nativi, persoane calme de obicei, se vor întinde la maximum și vor ceda. Cauzele nervozității vor fi schimbările bruște de situații și neînțelegerile cu partenerii de viață. Universul vine să testeze răbdarea și iubirea necondiționată, impunând limite clare. Situația pe plan profesional și financiar ar putea fi destul de bună pentru nativii Capră, aducându-le oportunități de dezvoltare și  creativitate. Ar putea să aibă ceva probleme la capitolul sănătate.

Maimuță

An plin de vești bune la locul de muncă

La prima vedere, nativii Maimuță ar putea să pară fericiți, dar în adâncul sufletului se vor simți trădați, vor deveni suspicioși și își vor pierde încrederea în propria persoană. Vor ajunge să-și pună căsătoria în pericol, în cazul în care cei dragi nu le vor aprecia eforturile, nu le vor complimenta și nu le vor face cadouri surpriză. Se prefigurează un an plin de vești bune, cu multiple ocazii pentru demonstrarea pregătirii profesionale și a  ambiției la locul de muncă.

Cocoș

Decizii importante în carieră și Relație de cuplu reușită

Ne putem aștepta la un an excelent pentru cei din zodia Cocoș, pasiunea și dragostea revenind în viața lor și aducându-le satisfacții majore. Prin aceste calități, cei din zodiac Cocoș vor deveni populari în anturaj, iar cei singuri vor atrage o relație de cuplu reușită. În ceea ce privește cariera, nativii Cocoș vor trebui să își impună autoritatea, să ia decizii importante și să facă schimbări majore la locul de muncă. Sănătatea nu va pune probleme majore.

Câine

Orizonturi senine și stil de viață sănătos

Nativii Câine vor avea șanse reale de a-și întâlni sufletul pereche, de a-și face relații frumoase, de a se căsători sau de a aduce pe lume un copil. Anul acesta rezervă surprize plăcute pe partea profesională și financiară, astfel încât cei întreprinzători și perseverenți o să își îmbunătățească situația financiară. Ar fi înțelept ca nativii Câine, să adopte un stil de viață sănătos, să se relaxeze și să se odihnească mai mult, pentru a nu-și afecta sănătatea sistemului imunitar.

Mistreț

Vedeta horoscopului în acest an

Vor beneficia de o energie tumultoasă care le va aduce spor pe toate planurile. Aceștia vor simți că sunt pe val, vor fi dispuși să se implice cu toată dragostea în relație, dar vor cere și toată atenția de la partenerii de viață. În caz contrar, apar gelozia și posesivitatea.Vor deveni mai competitivi și astfel vor avea șanse de succes, indiferent de domeniul profesional în care lucrează. Nativii implicați deja în afaceri vor descoperi noi surse de venit și vor avea idei inovatoare.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 436, ediția print