Berbec           21.03 – 20.04

Poți să câștigi mulţi bani în această perioadă și toate energiile tale se vor canaliza în această direcţie. Astrele sunt de partea ta în ceea ce privește investiţiile și speculaţiile financiare. Te vei bucura de susţinerea necondiţionată a partenerului de viață în tot ceea ce întreprinzi.

Taur    21.04 – 21.05

Acum, mai mult decât oricând, ai posibilitatea să-ți depășești limitele. Vei întâlni oameni deosebiţi și interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profiți din plin. Experienţele pe care le vei avea, deși se vor arăta sub forma unor distracţii, te vor ajuta să evoluezi și să privești altfel viaţa.

Gemeni          22.05 – 21.06

Mici cadouri, invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane, petreceri improvizate, reduceri la produsele preferate îți vor schimba starea de dispoziție. Toate acestea îți vor reda și îți vor întări pofta de viață care ți-a lipsit în ultima vreme.

Rac     22.06 – 22.07

Din păcate, calculele pe care ți le faci în aceste zile au foarte puţine șanse să iasă așa cum ți-ai dori tu, mai ales sub aspect sentimental. Vei evalua situaţia de numărate ori și tot nu-ți vor ieși socotelile. Nu e vorba de vreun incident nefericit, ci mai de grabă de lipsa de comunicare.

Leu     23.07 – 22.08

Vei fi prins cu multe treburi de familie, chiar dacă ai prefera să nu te  sâcâie nimeni cu tot felul de probleme. Acum vei putea demonstra că ești o persoană de bază și vei câștiga respectul familiei. La serviciu există riscul să faci o greșeală majoră, cel mai probabil, din  neatenţie.

Fecioară       23.08 – 21.09

O săptămână în care vei fi mai mult agitat. Vei simţi că nu poți să stai locului și nu vei acorda atenția cuvenită și nu vei avea prea multă răbdare (nu că ai străluci de obicei la acest capitol) cu cei din jur. Revederea cu un amic vechi îți va face bine, vei afla noutăţi și te vei mai înveseli.

Balanță          22.09 – 22.10

Te așteaptă niște emoţii incredibile. Poate fi vorba despre un răspuns legat de o relaţie, un examen sau o veste extrem de importantă. Șansele de da sau nu sunt egale, așa că nu ai altceva de făcut decât să te pregătești psihic. Atitudinea ta în fața eșecului sau a succesului e foarte importantă.

Scorpion        23.10 – 21.11

Se pare că viaţa socială va fi foarte plină și extrem de interesantă. Vei avea multe ocazii să te distrezi și să strălucești, în același timp, acolo unde vei merge. Vei primi invitaţii la diverse evenimente și vei cunoaște multă lume nouă. Asta, desigur, dacă vei ști să vezi aceste ocazii.

Săgetător       22.11 – 20.12

Cariera îți este bine aspectată în aceste zile. Vei fi apreciat, lăudat, încurajat și există posibilitatea serioasă a unei măriri de salariu. Bineînțeles, acest lucru va atrage invidia unor colegi și n-ar fi exclus să auzi tot felul de bârfe despre tine, fără să-ți dai seama de unde vin ele.

Capricorn      21.12 – 19.01

Este o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, așa că ar fi bine să te aduni și să faci acele mutări pe care le-ai tot amânat. Pot fi lucruri serioase care își vor pune amprenta pe viitorul tău, ca, de exemplu, să ieși dintr-o relaţie care nu te satisface, sau să-ți schimbi locul de muncă.

Vărsător         20.01 – 18.02

Vei fi foarte preocupat de starea ta financiară. Zilele acestea aproape totul se învârte în jurul banilor: tranzacţii, cumpărături, investiţii, datorii, speculaţii… nu prea îți mai rămâne timp și de altceva. Câștiguri mari nu se întrevăd în această perioadă. Mai mult cheltuieli.

Pești   19.02 – 20.03

Această săptămână va fi dedicată aspectelor sentimentale ale existenţei: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi soluţionate calm și rapid. O săptămână bună pe parte relațională.