În data de 1 februarie vom intra în Noul An Chinezesc, an care se va încheia pe 21 ianuarie 2023. Aflat sub semnul Tigrului de Apă, anul acesta va fi mult mai tensionat atât în lumea politică, juridică, dar și în cea socio-economică, față de anul anterior. La nivel global, Tigrul de Apă aduce multe conflicte, dezastre, războaie. Mulți nativi însă, se vor bucura de satisfacții nebănuite în plan personal sau profesional. Ce au pregătit astrele fiecărei zodii din horoscopul chinezesc?

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 584, ediția print

Şobolan

Anul acesta, nativul Șobolan va fi mai bine ca niciodată din punct de vedere financiar. El va face schimbări importante în plan profesional, care-i vor aduce și câștiguri însemnate.

Bivol

Va avea un an destul de greu. Spre deosebire de alți nativi, Bivolul va trebui să muncească foarte mult pentru ceea ce-și dorește să obțină. Va avea însă noroc în dragoste și bucurii în familie.    

Tigru

Astrele îl vor favoriza cel mai mult pe nativul Tigru. Tenace, diplomat și gata de atac, el va avea realizări importante. 2022 va fi un an bun pentru câștiguri financiare, bunuri materiale, achiziționarea caselor. 

Dragon

Pentru Dragon, anul 2022 va fi ca o poartă care i se deschide către succes. Va munci mult, dar eforturile depuse nu doar că vor fi apreciate de cei din jur, ci vor face ca el să devină indespensabil pentru ei.  

Şarpe

Astrele îi sunt favorabile în plan familial. Pentru mulți nativi, anul Tigrului de Apă va aduce un nou membru în familie. Șarpele se pricepe să facă și bani, așa că se va bucura și de câștiguri importante. 

Cal

Dacă vor ști să gestioneze situațiile neprevăzute care-l vor arunca în discuții inutile, Calul va avea numai liniște și armonie în cuplu. Va avea și stribuții tot mai multe la serviciu, dar pentru toate va fi recompensat cu sume importante de bani. 

Capra

Aproape că nu-și va găsi locul în acest an. 2022 îi cere să fie mai spiritual, să facă lucruri bine plăcute sufletului său. Tot parcursul anului va fi un amplu proces de purificare, presărat cu multe încercări, râvne și nemulțumiri. 

Iepure

Nu va exista un nativ mai înţelegător decât Iepurele. Va fi atent la nevoile celor din jurul său, cald la suflet, calm și se va dovedi un prieten adevărat pentru cei ce au nevoie de apărare, de ajutor.

Cocoş

Pentru Cocoș va fi anul provocărilor și al marilor încercări. Nu de puține ori, va fi pus în situații din care va ieși triumfător numai dacă va da dovadă de tărie de caracter. Sunt șanse de a-și îmbunătăți veniturile. 

Câine

Nici nu va tânji după dragoste, dar nici nu va trăi o iubire supremă. Câinele va face schim­bări majore în profesie, dar va câștiga bani suficienți. Fizic, acesta se simte mai fragil, așa că i-ar prinde bine zile de odihnă. 

Mistreţ

Are în față un an care-i va permite să se bucure de natură. Va călători mult, va avea parte de vacanțe incredibile. În plus, are toate șansele să înceapă o poveste de iubire, intensă și cu perspective de viitor. 

Maimuţă

Extrem de manierată, muncitoare și isteață, Maimuța va avea o mare realizare în plan personal. Nu ar fi exclus să primească o cerere în căsătorie. Oricum, va căpăta tot ceea ce-și va dori, fără prea mari eforturi.