Astrolog Ioana Anghel
Lupţi din răspunteri să faci o carieră, dar nu prea reușești să obţii rezultate impresionante în domeniul pe care, culmea, ţi l-ai ales tocmai pentru că-ţi place sau pen-tru că e bănos? Poate că nu te-ai orientat bine. Așezarea planetelor în momentul în care ai venit pe lume are un rol extrem de important în ceea ce privește cariera. Află din Jurnalul de Ilfov ce meserie să alegi ca să faci carieră în funcţie de zodia în care te-ai născut!
Berbec – ești competitiv, îţi place acţiunea și adori provocările. Ai spirit de lider și cele mai puternice satisfacţii în plan profesional le vei avea în domeniul militar sau în poliţie.

Taur – mun­cești peste măsură, ai o răbdare de fier și dispui de o inteligenţă debordantă. Meticulos, practic și bun organizator, vei obţine rezultate impresionante ca bancher sau contabil.

Gemeni – vor­bești mult, dar constructiv. Gândești repede și bine, ești o sursă bogată de idei și treci cu ușurinţă de la un proiect la altul. Optează pentru o carieră în jurnalism.

Rac – faptul că ești creativ și plin de imaginaţie te va ajuta să găsești soluţii ingenioase chiar și în situaţii delicate. Îţi place să stabilești ordinea în jurul tău și cel mai bine îţi stă la catedră, ca dascăl.

Leu – adori să fii în centrul atenţiei. Mândru și încrezător în propriile forţe, nimic nu-ţi oferă mai multă satisfacţie decât să vezi cu câtă admiraţie te privesc cei din jur. Arta te va ridica la rang de rege absolut.
Fecioară – in­teligent și comunicativ, vei reuși să dai un răspuns genial de fiecare dată când toţi sunt reduși la tăcere. Organizezi și conduci foarte bine echipa, dar uneori criticile aduse colegilor crează dificultăţi. Totuși, ai fi un bun manager.

Balanţă – gândești cu sufletul, iubești armonia și te străduiești să o menţii și să o restabilești în viaţa tuturor. Să devii psiholog e cea mai înţeleaptă decizie.

Scorpion – adori poziţia de învingător și ești capabil de orice pentru ea. Deţii calităţi care impun schimbarea. Ești onest, loial, muncitor, bun ascultător, dar ai o ati-tudine de superioritate prin care-ţi câștigi respectul. Optează spre inginerie.

Săgetător – te-ai născut pentru a fi un preot de excepţie. Dai dovadă de prea multă răbdare, seriozitate, capacitate de a asculta oamenii și a le oferi cele mai bune sfaturi.

Capricorn – chiar dacă în situaţii de criză uneori dai bir cu fugiţii, pe termen lung îţi asumi cea mai grea povară. Administraţia unei companii e provocarea ideală în cazul tău.

Vărsător – ai o putere de convingere incredibilă și faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a sfârși cu brio ceea ce ai început. Te afli într-o permanentă căutare a lucrurilor noi, pe care le folosești pentru a sări în ajutorul altor persoane. Poţi fi un bun politician.

Pești – ești emotiv, visător, iar uneori reușești cu greu să găsești un echilibru. Cel mai mult adori să aduci alinare, așa că, medicina e meseria care te mulţumește profund.