Nu știi ce să-i dăruiești partenerului de Dragobete ? Renunță la halatul de baie și clasicul portofel și surprinde-l și cu un cadou cu personalitate. Jurnalul de Ilfov îți dă câteva idei de cadouri, mici simboluri de care vă puteți bucura împreună de Ziua Îndrăgostiților. 

Un abonament la cursuri de dans

Menține flacăra pasiunii aprinsă invitân­du-l la dans. De Dragobete, descoperiți împreună taina celor mai apreciate dansuri. Surprinde-l cu un abonament la un curs de tango, unul din cele mai fascinante stiluri și veți trăi momente pline de pasiune și senzualitate.   

O amuletă cu floare de lotus    

Doar câteva zile ne mai despart de marea sărbătoare a iubirii la români, Dragobetele. Unul din marii activatori ai dragostei este floarea de lotus. Dă­ruiește-i o amuletă cu floare de lotus și veți avea o relație mai frumoasă, mai armonioasă. Ea este un element energizator și protector și poate fi ușor de purtat (prins  de telefonul mobil, clanța ușii, draperia din dormitor etc.). 


Un set de pat cu inimioare 

Dacă ai lângă tine o persoană jucăușă și cu simțul umorului dezvoltat, invit-o în așternuturi.  Și nu oricum, ci oferindu-i de Ziua Îndrăgostiților, o lenjerie de pat cu multe inimioare. 


Un puzzle cu poza voastră 

Comandă un ­puzzle care reprezintă poza voastră. Ca să vă bucurați cât mai mult timp de acest joc, alege piesele din lemn. Iar ca să-i oferi cu adevărat o provocare, optează pentru un joc cu cât mai multe piese. Și poți schimba fundalul imaginii cu peisaje din orașul vostru preferat, cu un câmp floral sau o cascadă impresionantă.