Cei 9  pași spre satisfacţia garantată de 8 Martie
Crezi că știi totul despre satisfacţia în dormitor dar, la finele unei partide de amor constaţi că una ţi-ai dorit și alta ai obţinut? Tranformă ziua 8 Martie într-o zi magică, în care să te bucuri de cele mai tari senzaţii alături de partenerul de viaţă. Iată care sunt cei nouă pași meniţi să te poarte pe cele mai înalte culmi ale plăcerii.

Pasul 1. Sexul de dimineaţă
Pentru a-ţi stimula partenerul la primele ore ale zilei, pregătește-i cereale cu alune și bucăţele de mere – ambele con­ţin feniletilamină, o sub­stanţă care o să-l ajute să intre în atmosferă.

Pasul 2. Shopping-ul în sex shop-uri
Nu pierdeţi timpul. Imediat după prima partidă de amor a zilei, mergeţi împreună la o sesiune de shopping în sex shop-uri. Împărţiţi egal o sumă de bani și cumpăraţi-vă tot ce vă doriţi, punându-vă de acord să folosiţi măcar o dată fiecare obiect achiziţionat.

Pasul 3. Relaxaţi-vă cu o baie fierbinte  
Ce poate fi mai romantic și mai relaxant decât o baie fierbinte împreună cu el? Creează o atmosferă intimă cu ajutorul unor lumânărele și umple cada cu apă, adaugând spumantul pre­­­­ferat. De aici și până la magnificele clipe de neuitat mai este doar un singur pas.

Pasul 4. Singuri în cuibușorul de nebunii 
Încuiaţi-vă în dormitor! Este o metodă foar­te potrivită mai ales dacă aveţi copii și vă este greu să vă găsiţi puţin timp pentru voi înșivă. Trebuie doar să le explicaţi piticilor că aveţi nevoie de inti­mitate, iar aceștia vor înţelege în cele din urmă că nu pot sta mereu alături de părinţi. Totuși, o încuietoare la ușa dormitorului este absolut necesară.

Pasul 5. Concentrare maximă

În multe perioade critice din viaţă, timpul și energia devin o como­ditate care se disipează din ce în ce mai ra­pid. Dacă te încadrezi în această categorie cel mai indicat e să dai curs unor partide de sex scurte. Conștientizează faptul că există o cone­xiune uimitoare între trup și minte chiar și în aceste condiţii. Important e să te concentrezi asupra actului în sine.

Pasul 6. Pune-ţi ­fanteziile pe hârtie

Scrie pe bileţele fan­­­teziile sexuale pe care vrei să le puneţi în aplicare chiar acum. Așterne câte o dorinţă pe o hârtie, apoi pune‑le pe toate într-o cutie și extrage-ţi fiecare câte un bileţel. Folosiţi-vă ima­­­ginaţia și îndrăzneala la cote maxime! 

Pasul 7. Adaugă puţină vulgaritate
Spune-i cum in­tenţionezi să-i oferi mai multă plăcere și co­mentează pe baza acestor intenţii tot timpul. Poţi adăuga un pic de “vulgaritate” con­ver­sa­ţiei voastre care îţi va da sentimentul că joci într‑un film erotic.
Pasul 8. Schimbaţi poziţia sau locul
Dacă vrei, poţi adă­u­ga reguli suplimen­tare sexului de la prima oră. De exem­plu, nu folosiţi aceeași poziţie, nu faceţi sex în același loc sau în aceeași cameră. În­cheiaţi minunata zi de 8 Martie cu o partidă in­cendiară în­tr‑un loc pu­blic. De ce nu?

Pasul 9. Îmbinaţi  jocurile erotice cu poziţii și idei noi
Fiţi deschiși la dife­rite metode de a vă ex­prima sexualitatea. Previzibilul e bun, nimeni nu a zis că este dăunător relaţiei, dar pentru fie­care persoană acest previzibil trebuie amestecat cu neașteptatul. Găsiţi echilibrul între aventură și convenţional. Prea con­­venţional devine plictisitor. Fiţi deschiși la noutăţi! Îmbinaţi  jocurile erotice care încing atmosfera cu poziţii și idei noi, experimentate în alte locaţii.