Cel mai important târg de cariere din Bucureşti, şi-a deschis porţile, astăzi, la Sala Palatului. Dacă n-ai ajuns să vezi ofertele, mai ai şi mâine o şansă. Pregăteşte-ţi CV-ul şi vino mâine, să discuţi direct cu angajatorii de top din domeniile de activitate care te-ar putea interesa!

 

Peste o sută de companii caută să recruteze studenţi şi absolvenţi de facultăţi, la cel mai mare târg de joburi din Bucureşti, din acest an. Angajatorii vin cu o ofertă impresionantă de locuri de muncă. Mai exact, aceştia pun la dispoziţia tinerilor profesionişti peste cinci mii de joburi, din toate domeniile de activitate. Inginerii, traducătorii, specialiştii digital marketing, trainerii în domeniul managementului, HR, juriştii, operatorii pentru suport clienţi, analiştii financiari, consultanţii în domeniul bancar, în general şi IT-iştii sunt doar câţiva dintre lucrătorii de care au nevoie angajatorii de TOP în această perioadă şi pentru care fac recrutări, mâine, la Sala Palatului.

La ce firmă te-ai putea angaja?

Deloitte, Pepsico, Stefanini, High – Tech, Jysk, Piraeus Bank, Romstal, Johnson&Johnson, Molson Coors, Conduent, Playtika, Oracle, BCR, Vodafone, ICredit, DB Schenker, Veeam, Schneider Electric, Game Tester se numără printre companiile care vin cu oferte tentante la târgul de cariere din Bucureşti. Ca o noutate, la ediţia din acest an, sunt prezenţi şi reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii care caută să ia în echipa lor, tineri profesionişti.

Ce să faci ca să ocupi un post?

Primul lucru pe care trebuie să-l faci chiar în acest moment, este să accesezi siteul hipo.ro pentru a avea acces la noul format al CV-ului cerut de angajatori. Apoi descarcă CV-ul în format Barcode şi completează-l. Şi, bineînţeles, înscrie-te la Angajatori de TOP. Scanează cel puţin o companie care participă la acest târg. Apoi, mergi mâine cu CV-ul completat şi discută direct cu reprezentanţii companiilor angajatoare.