Vrei să fii strălucitoare de Ziua Femeii? Aplică un machiaj al ochilor, tenului și buzelor care să-ţi ofere o putere de seducţie extrem de feminină. Urmează pașii de mai jos! Cu un minim de efort poţi avea un super machiaj pentru o seară specială, cea pe care o petreci alături de partenerul tău, de Ziua Femeii. 

Pasul 1. Machiajul ochilor – aplică puţină pudră pe pleoape și, cu ajutorul unei pensule, o cantitate mică dintr-un fard de culoare deschisă care să se armonizeze perfect cu tenul și ochii tăi. Pe linia genelor, conturează o nuanţă de fard puţin mai închisă la culoare și omogenizează bine ca să transformi culorile în umbre delicate. În colţul exterior al ochilor și sub genele inferioare aplică o nuanţă și mai închisă, creion sau tuș negru, apoi rimelul în două-trei  straturi. Ai grijă să nu ieși din casă cu ge-nele lipite. 

 Pasul 2. Machiajul tenului – oferă puţină strălucire tenului cu un fond de ten care conţine particule strălucitoare. Particulele reflectă lumina și îţi ascund foarte bine starea de oboseală. Peste fondul de ten poţi să aplici puţină pudră fină cu sclipici argintiu sau auriu. Urmând linia pomeţilor, aplică  pudră bronzantă pentru umbrirea obrajilor, iar pe rotunjimea lor, o pudră roz sidefat.  

Pasul 3. Machiajul buzelor – ca să nu se mai exfolieze, unge buzele cu o cremă hidratantă și un pic de fond de ten. Apoi conturează buzele cu un creion apropiat de nuanţa naturală a gurii și umple conturul cu un ruj hidratant cu particule sidefate care reflectă lumina.