Femeia ideală există! Fii sexy, îndrăzneaţă și luminoasă de 1 și 8 Martie

Nu ai timp sau pur și simplu, bugetul nu-ţi permite să ajungi la un salon unde, un stilist profesionist să te răsfeţe cu cele mai atractive coafuri din sezonul primăva-ră/vară? Ei bine, îţi poţi transforma locuinţa într-un veritabil salon de înfrumuseţare și poţi deveni propriul tău stilist. Învaţă să-ţi aranjezi părul după sfaturile celor mai importanţi designeri ai lumii. Fii în pas cu moda fără nicio cheltuială!

Bretonul

Una dintre cele mai puternice tendinţe în primăvara-vara anului 2013 este bretonul. Dacă nu ești adepta coafurii clasice păr lung și drept, în zilele femeii poartă cu mândrie bretonul. Un look îndrăgit până și de multe dintre vedetele de la Hollywood. Poţi alege un breton pe frunte, perfect întins,  care să-ţi cadă pe sprâncene sau un breton mai lung pe care să-l dai într-o parte.

Șuviţe răsucite 

Dacă ai părul întins, o alternativă comodă o reprezintă șuviţele răsucite. O coafură romantică și foarte chic, pe care o poţi purta cu bucle lejere, lăsate să cadă nes-tingherite pe umeri și pe spate. Șuviţele răsucite sunt foarte feminine și ușor de aranjat. Cu ele nu vei da greș niciodată. Răsucește fiecare șuviţă și fixează părul cu agrafe sau clame de efect. Ca să te mândrești cu un look natural, prinde șuviţele ușor neglijent.

Coada de cal ­convenţională 

De câteva sezoane bune este consi­derată coafura unui stil dominant. Așadar, ca să lași impresia că ești o tipă impunătoare, puternică, gingașă și îndrăzneaţă toto-dată, pe 1 și 8 Martie alege coafura stil coadă de cal.

Cărarea centrală  

Omniprezentă la cele mai importante evenimente ale modei în ultimii ani, cărarea centrală revine în atenţia coaforilor și în acest sezon. Este o variantă stilată, ușor de realizat și perfectă pentru coafura de zi cu zi, dar și pentru ocazii special cum ar fi, 1 și 8 Martie.

Coada ­răsucită ­lateral 

A detronat multe coafuri de top din anii anteriori. Coada răsucită lateral poate fi o soluţie pen­tru câteva zi­le de sărbătoare în care trebuie să fii frumoasă, in­te­resantă, specia­lă, unică. Fără să pierzi prea mult timp în faţa oglinzii ca să-ţi aranjezi podoaba capilară. În doar cinci mi­­nute obţii o coa­­fură în trend. Răsucește-ţi părul din lateral și prinde-l în coadă de cal. Dacă vrei să ascunzi elasticul, înfășoară coa­da cu o șu­viţă de păr.

Cărarea în ­diagonală 

Este o coafură sexy care îţi luminează faţa și îţi pune în valoare feminitatea. Ușor de realizat, uni­ca și fascinanta cărare în diagonală a atras atenţia până și marilor stiliști pre­zenţi la Săptămâna Modei de la Paris. Tu de ce n-ai încerca o coafură suficient de clasică încât să devii tot mai fermecătoare?