La final de an, noul ministru al Agriculturii le-a adresat un mesaj fermierilor români.

„2021 a fost, pentru noi toți, încă un an de cumpănă, cu multe restricții și condiționări ce ne-au pus la încercare răbdarea și, adesea, ne-au devoalat limitele. Am învățat cum să ne controlăm destinul în lupta cu pandemia, cum să facem față loviturilor, uneori nedrepte și dure, ale acestui prezent pe care nu ni l-am putut închipui astfel. (…) Efortul nostru al tuturor și înțelegerea nevoii de a fi uniți ne-au ajutat să parcurgem acest an cu demnitate și cu recunoștință pentru toți cei care au ales să se dedice pentru semeni. 

Și pentru mine, 2021 a fost un an al provocărilor profesionale cu experiențe în care am pus în practică lecțiile responsabilității, ale solidarității și asumării.

(…) Depinde de fiecare dintre noi ca visurile să devină realitate cu implicare, perseverență și, nu de puține ori, prin solidaritate. Cu speranța într-un an nou mai bun decât cel care se încheie, vă doresc ca 2022 să fie plin de împliniri, cu multă sănătate și liniște!”, le-a transmis Adrian Chesnoiu, fermierilor.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.581