Tenis. Marius Copil și Adrian Ungur au afirmat că nu vor uita niciodată primul lor titlu ATP, câștigat la Arenele BNR din București, în proba de dublu a turneului BRD Năstase-Țiriac Trophy, dotat cu premii totale de 439.405 euro. „Sper să jucăm în continuare, să jucăm și contra lui Horia Tecău, cum o facem și la antrenamentele de Cupa Davis, când ne pregătim cu el și cu Florin (Mergea, n. red.)’’, a mai spus Copil. Ungur a mai spus că, deocamdată, clasamentul ATP nu le permite celor doi români să joace turnee ATP, dar vor începe de la turneele challenger și speră să urce. Marius Copil și Adrian Ungur i-au învins, în finală, cu 3-6, 7-5, 17-15 pe americanul Nicholas Monroe și pe neozeelandezul Artem Sitak, la Arenele BNR din Capitală. 

 

Volei. CS Volei Alba-Blaj a cucerit, în premieră, titlul de campioană națională la volei feminin, pe teren propriu, după ce a învins-o pe CS Municipal Târgoviște cu scorul de 3-1, în al treilea meci al finalei Diviziei A1. CS Volei Alba-Blaj, formație antrenată de sârbul Darko Zakoc, s-a încununat campioană la trei ani de la promovarea sa în Divizia A1 și după ce anul trecut cucerea medaliile de bronz. Formația din Blaj s-a impus cu scorul de 3-0 la general, în finala programată după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, după ce câștigase primele două partide, ambele la Târgoviște, cu 3-0 și 3-2. Podiumul campionatului a fost completat de CSM București.

 

 

Baschet. Energia Tg. Jiu a reușit o performanță remarcabilă pentru baschetul masculin românesc, clasarea pe locul al treilea în competiția FIBA EuroChallenger, la Trabzon (Turcia), după ce a învins formația germană Fraport Skyliners Frankfurt, cu scorul de 83-80, în finala mică a competiției. Când mai erau 43 de secunde, Fraport Skyliners avea 78-77, iar cu 14 secunde înainte de final scorul era egal, 80-80 americanul Watson a reușit un coș de trei puncte, când mai erau două secunde. La Energia au evoluat Giordan Watson, Porter Troupe, Louis Darby, Nemanja Milosevic, Tal Karpelesz, Barîș Aktaș, Lamont Mack, Andreas Glyniadakis. Antrenor: Antonis Constantinides.