Handbal. Meci de infarct în Sala Polivalentă din București, joi, 31 martie, între CSM București și Rostov Don. Elevele lui Kim Rasmussen au obținut o victorie la limită (26-25) în fața rusoaicelor, care au înregistrat astfel prima înfrângere din acest sezon, și au făcut primul pas spre Final Four-ul Champions League. În ultimul minut, scorul era 25 egal, când Rodrigues a ieșit la rampă și a marcat golul victoriei, chiar dacă finalul meciului a fost unul nebun. Meciul se putea termina la egalitate, dar Grubisic a apărat o lovitură de la 7 metri acordată rusoaicelor în ultimul minut al meciului.

 

Tenis. Simona Halep a mai coborât o poziţie și se află pe locul 6 în clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA). Acesta este cel mai slab loc ocupat de Halep în ierarhia mondială, din 3 martie 2014, când se afla pe poziţia a șaptea. Serena Williams ocupă în continuare primul loc, urmată de germanca Angelique Kerber, care a revenit pe treapta a doua a podiumului, și de poloneza Agnieszka Radwanska, care a făcut rocada cu Kerber. Garbine Muguruza (Spania) își păstrează locul patru, iar belarusa Victoria Azarenka a urcat pe cinci, reușind un salt de trei locuri, după trofeul cucerit la Miami. Halep se află la aproape 800 de puncte de Azarenka și păstrează un avans fragil, de doar 18 puncte faţă de următoarea clasată Petra Kvitova (Cehia).

 

 

Snooker. Iubitorii snooker-ului din România au avut ce vedea în weekend – patru din cei mai buni jucători din istorie s-au întrecut într-un turneu demonstrativ la Circul din București. Ronnie O’Sullivan  Stephen Hendry, Jimmy White și Mark Williams au jucat două zile cu sala plină. Impresionate, legendele din snooker au promis că vor reveni. „După cum se vede, oamenii au venit la eveniment, a fost unul de excepţie, o sală de excepţie, apetitul pentru snooker este fantastic. Ca jucător, îţi dorești să joci cu astfel de condiţii, mă simt grozav aici, am simţit ospitalitatea din plin și de asta ne bucurăm să venim aici”, a recunoscut Ronnie. România va fi anul acesta și gazda unui turneu oficial – campionatul european de snooker va avea loc la Cluj, în octombrie.