Hochei. Fostul președinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport și Tineret, Florian Gheorghe, a câștigat alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă. Ministerul Tineretului și Sportului a oprit, în luna aprilie, finanţarea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă din cauza problemelor interne, după ce Curtea de Apel a anulat, în 4 aprilie, alegerile pentru președinţia Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, organizate în cadrul Adunării Generale din 19 iulie 2012 și câștigate de Tanczos Barna.


RUGBY. Reprezentativa României a învins, cu scorul de 21-20 (12-7), selecţionata Canadei, într-un meci test disputat pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf din București. Punctele României au fost reușite de Vlaicu – șapte lovituri de pedeapsă. România a învins și reprezentativa statului Tonga, sâmbăta trecută, cu scorul de 19-18. În data de 23 noiembrie, România va juca un meci test cu Fiji, tot pe Stadionul Arcul de Triumf.


Handbal. Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a fost învinsă, în deplasare, de formaţia ungară Gyor ETO, cu scorul de 28-26 (14-14), în ultimul său meci din grupa A a Ligii Campionilor, fiind eliminată din cupele continentale. Gyor ETO, câștigătoarea Ligii Campionilor în 2013, este deja calificată în faza următoare, din etapa precedentă, acumulând după victoria cu HCM Baia Mare, 12 puncte, maximum posibil după șase meciuri. Rezultatele anterioare obţinute de HCM Baia Mare în grupa A sunt următoarele: 29-36 și 20-19 cu Thuringer HC, 21-33 cu Gyor ETO, 24-23 și 20-23 cu Hypo Viena.