Concordia Chiajna a pierdut cu 1-4 amicalul desfășurat în Italia, cu Sassuelo, în perioada de întrerupere a campionatului cauzată de meciurile naționalei cu Grecia.

 Planul de reorganizare al clubului FC Rapid a fost aprobat, astfel că gruparea giuleșteană a scăpat de faliment, a declarat unul dintre acţionari, Nicolae Cristescu, la finalul adunării creditorilor.

 Președintele Consiliului de Administraţie al CS Pandurii Tg Jiu, Marin Condescu, reţinut pentru delapidare, fals în înscrisuri, uz de fals și spălare de bani, este acuzat că a falsificat trei contracte de cesiune de creanţe și că a prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei.

 Noul președinte al LPF, Gino Iorgulescu (foto), își dorește în mandatul său să readucă publicul pe stadioane și să atragă sponsori, precizând că un campionat cu 16 echipe ar fi soluţia optimă pentru Liga I. 

 Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat că liderul Ligii I îl va da în judecată pe fostul jucător Valeriu Răchită, care a afirmat că „roș-albaștrii” ar trebui să investească bani în centrul de copii și juniori și nu în mituirea arbitrilor.