Rugby. Membrii Biroului Federal al Federației Române de Rugby au decis ca România să fie reprezentată în continuare de selecționata „Lupii” București, în European Rugby Challenge Cup, anunță site-ul forului național. „S-a constatat, în același context al analizării condițiilor din manualul de turneu, că RCM UV Timișoara (campioana națională, n.r.) nu este eligibilă pentru respectiva competiție”, precizează FRR. 


Baschet. Virgil Stănescu, președinte al clubului Steaua CSM Eximbank București și vicepreședinte al Federaţiei Române de Baschet, va fi inclus în Hall of Fame a South Alabama University, pe care a absolvit-o și la care a jucat de-a lungul carierei în SUA. La ceremonia din 15 noiembrie vor mai fi incluși în Hall of Fame a universităţii un jucător de baseball, un jucător de fotbal și un antrenor de baseball. 


Atletism. Campioana olimpică la maraton, Constantina Diţă (foto), a anunţat că se va retrage din activitatea sportivă în cadrul celei de-a 7-a ediţii a Maratonului Internaţional București Raiffesen Bank, din 4-5 octombrie, al cărei ambasador de imagine a devenit. Diţă a precizat, însă, că nu va concura la proba de maraton din cauza faptului că nu mai face antrenamente de mai multă vreme.