BOX. 

Promotorul pugilistului Carl Froch, Eddie Hearn, a declarat că a discutat în această săptămână cu reprezentanţii lui Lucian Bute și că probabil un nou meci între bri-tanic și român va avea loc în prima parte a anului 2013, la Montreal, informează This is Nottingham. Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat, în 26 mai, la Nottingham, în care românul și-a pus în joc centura IBF la categoria supermij­locie pentru a zecea oară. 


HANDBAL.

Echipa naţională univer­sitară de handbal feminin a României a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar din Brazilia, fiind învinsă în finală de Cehia, scor 32-18 (17-9). Tricolorele nu au reușit să-și ia revanșa în finala de la Blumenau în faţa singurei echipe care a învins România și în grupă. Echipa antrenată de Ioan Băban a obţinut următoarele rezultate în Brazilia: 36-15 cu Chile, 24-18 cu Polonia, 34-21 cu Uruguay, 28-27 cu Brazilia, 24-30 cu Cehia și 18-32 în finală tot cu Cehia.


NATAȚIE. 

Alexandru Coci va participa la Jocurile Olimpice de la Londra, după ce a primit o invitaţie din partea Federaţiei Internaţionale de Nataţie. Băimăreanul în vârstă de 22 de ani ar urma să concureze în proba 200 de metri fluture și a fost invitat de FINA, graţie rezultatelor bune și îndeplinirii baremului olimpic B. România va fi reprezentată astfel de patru înotători la Jocurile Olimpice de la Londra: Camelia Potec, Dragoș Agache, Norbert Trandafir și Alexandru Coci.


ATLETISM. 

S-au încheiat CE de la Helsinki și după 5 zile de întreceri și 26 de „tricolori” aliniaţi la start, delegaţia României se poate lăuda doar cu șase finaliști (nici un medaliat) și două mari dezamăgiri: Marian Oprea, care nu a trecut de preliminarii la triplusalt și nici nu a reușit să obţină baremul pentru Olimpiada de la Londra, și Angela Moroșanu, care s-a oprit în semifinalele probei de 400 metri garduri.