¾ Flavius Stoican a fost numit în funcția de antrenor al echipei de fotbal Dinamo București, în locul lui Mihai Teja, care a fost demis, a anunțat gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.

¾ Naționala României a urcat două poziții față de luna trecută și ocupă locul 14 în clasamentul Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), cea mai bună clasare a tricolorilor din ultimii șase ani și jumătate.

¾ Atacantul român Claudiu Keșeru (foto) a reușit o „dublă” pentru formația Al-Gharafa, în meciul câștigat de echipa sa cu scorul de 3-2, în deplasare, cu Al-Shahaniya, în etapa a 21-a a campionatului de fotbal al Qatarului.

¾ Directorul Departamentului de Ordine și Siguranţă al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mihai Stancu, nu va da avizul pentru deschiderea Peluzei I a Stadionului Giulești, așa cum dorește conducerea FC Rapid, pentru că există riscul ca aceasta să se prăbușească.

¾ Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a criticat trecerea la sistemul play-off/play-out cu 14 echipe din sezonul 2015-2016, precizând că, dacă ar fi președinte al Federaţiei de Fotbal, ar face un campionat cu 20 de echipe în Liga I.