Mijlocașul Ianis Zicu, care a evoluat la ASA Târgu Mureș în sezonul trecut, a semnat un contract cu nou-promovata ACS Poli Timișoara, a anunţat gruparea bănăţeană, pe Facebook.

 Mijlocașul olandez al echipei FC Dordrecht, Ricky van Haaren, a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia Dinamo București, a anunţat directorul general Dinu Gheorghe, pe site-ul oficial al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare.

 Compania ISB a virat Ligii Profesioniste de Fotbal suma de 13,75 de milioane de euro plus TVA, reprezenând prima tranșă din valoarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I, pentru sezonul 2015/2016, conform contractului încheiat anul trecut, au declarat surse din cadrul LPF.

 Fundașul stânga al echipei Steaua București, Paul Pîrvulescu, a fost împrumutat pentru un sezon la formaţia FC Voluntari, nou promovată în Liga I, s-a anunţat pe site-ul oficial al campioanei României.

 

 Clubul Al Ahli Dubai a anunţat că tehnicianul Cosmin Olăroiu și-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 2018.