 Concordia II a stabilit un nou record de goluri în Liga III, în meciul cu Urban Titu, echipă pe care a învins-o cu un scor astronomic, 17-0, golurile fiind marcate de Ovidiu Marin (7 goluri), Florin Răsdan (4 goluri), Rogoveanu (2 goluri), Albu (un gol), Cocârlă (un gol), Pencea (un gol) și Anton (un gol).

 Cu golul marcat pe 2 aprilie, în meciul Petrolul – Voluntari 1-2, la 38 de ani și 7 luni, Daniel Pancu a devenit cel mai bătrân marcator al unui gol în prima divizie din România, în ultimii 10 ani, și l-a detronat pe fostul său coleg din Grant, Robert Ilyeș, care înscrisese ultimul gol în Liga 1, la ASA Tg Mureș-Ceahlăul, 4-3, în luna mai a anului 2012, când avea 38 de ani și trei luni.

 Primăria Capitalei intenționează să mărească prețul de închiriere pentru Arena Națională, cel mai mare stadion din țară, deoarece cheltuielile pentru întreținere depășesc veniturile din chirii.

 

 Nicolae Stanciu (foto) a primit de la Helmuth Duckadam, înaintea meciului cu Dinamo, trofeul „Fotbalistul lunii”, pentru luna martie, întrecându-l în concursul Digi Sport, pe Denis Alibec, grație sprijinului fanilor roș-albaștrilor.