 Concordia Chiajna va juca prima finală din istoria clubului, după ce a trecut în dublă manșă de Dinamo București, cu scorul general de 4-1 și va întâlni Steaua București în finala Cupei Ligii Adeplast, ediția 2015/2016.

 Adrian Bălan (foto) este golgheterul echipei FC Voluntari, cu opt goluri marcate în actuala ediție de campionat, în care a reușit o „dublă” cu Viitorul și a înscris în porțile a cinci echipe.

 Echipa Aston Villa, câștigătoarea Cupei Campionilor în 1982, are doar trei victorii în actuala ediţie de campionat și a retrogradat din prima divizie a campionatului de fotbal al Angliei, în care a evoluat fără întrerupere în ultimii 28 de ani, după ce a fost învinsă (1-0) de Manchester United.

 

 Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a anunțat că documentația privind procesul de reabilitare și modernizare a stadionului Ghencea urmează să fie depusă în scurt timp și se discută intens pentru a se ajunge la o înțelegere între Armată și echipa lui Gigi Becali, iar în acest timp, Steaua poate folosi terenurile de antrenament.