 Florin Prunea susține că este în continuare președintele executiv al CSMS Iași, chiar dacă membrii Cosiliului Director al grupării ieșene au decis întreruperea înţe-legerii, el afirmând că se bazează pe sprijinul primarului Gheorghe Nichita.

 Portarul echipei de fotbal FC Vaslui, Dănuţ Coman, a fost surprins de radar conducând cu 158 de km la oră în afara localităţii buzoiene Poșta Câlnău, fiindu-i reţi-nut permisul de conducere pentru 90 de zile. 

 Președintele executiv al Rapidului, Constantin Zotta, susţine că Marius Șumudică vrea să se impună antrenor la formaţia giuleșteană, bazându-se pe sprijinul gale-riei.

 Tehnicianul portughez Paulo Sergio a fost prezentat oficial, într-o conferinţă de presă, în funcţia de antrenor principal al echipei CFR Cluj, el înlocuindu-l pe Ioan Andone. 

 Antrenorul Cosmin Contra a semnat un contract valabil un an și jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, cu formaţia Petrolul Ploiești, unde îl înlocuiește pe Mircea Rednic, plecat la Standard Liege.