Patronul grupării Petrolul Ploiești, Dan Capră, a declarat, la prezentarea noului antrenor Gheorghe Mulţescu, că decizia despărţirii de tehncianul Răzvan Lucescu i-a aparţinut în totalitate, excluzând varianta unui complot al jucătorilor.

 Mijlocașul Florin Cernat, 34 de ani, a semnat un contract cu Oţelul, echipă la care s-a format și de la care a plecat în urmă cu 16 ani, informează site-ul oficial al grupării gălăţene. 

 Președintele FC Rapid, Nicolae Manea, aflat în preaviz până în 3 octombrie, a declarat că acţionarul majoritar Valerii Moraru le-a comunicat într-o ședinţă jucătorilor, antrenorilor și celorlalţi membri ai stafului echipei că nu a venit la gruparea giuleșteană pentru a investi.

 FC Steaua și-a asigurat pentru prezenţa în Liga Campionilor și Liga Europa, sezonul 2014/2015, suma de 3,775 de milioane de euro, la care se vor adăuga banii obţinuţi pentru rezultatele pe care le va înregistra în cea de-a doua competiţie continentală și cota din drepturile TV.

 Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că fundașul Cristian Manea este unul dintre cei mai curtaţi jucători ai săi, dar a precizat că acesta nu a semnat niciun precontract cu Chelsea Londra.