Ion Stoica, primarul din Buftea care mai mult a încurcat decât a realizat, s-a apucat temeinic să spulbere ultimele rămăşiţe ale banilor din bugetul local  2011, după un Stoicalion, o linie de transport, plus patru autobuze care nu folosesc nimănui, intensa spoială a străzilor „asfaltate” de firma de casă, Construcţii Complete, etc. Ce i-a trecut lui Stoi­ca prin cap? A montat o sumedenie de panouri cu scop de afişaj stradal, care anunţă pe cei care le citesc, că da, strada respectivă a fost reparată şi reabi-litată de Marele Neluţu, Ion Stoica pentru organele de specialitate, alături de aservitul său consiliu local. De Radu Titus Marinescu nu suflă nimeni o vorbă, deşi a fost părtaş în toţi aceşti patru ani de mandat la marea jecmăneală publică.
Că panourile sunt încă o dovadă a prostului-gust pe care-l deţine primarul, nu mai e cazul să amintim. Că panourile îl bagă în ceaţă pe Marinescu, iarăşi se vede cu ochiul liber. Ce nu se vede, este cam de câte ori încalcă aceste panouri legea.
Costurile suportate tot de proștii care v au votat?
Sumedenia de panouri, 47 la număr, au costat 200.000.000 lei vechi fără TVA, adică 248.000.000 lei cu TVA. La un calcul simplu, aflăm că pentru un singur panou, care este compus dintr-o amărâtă de bucată de tablă de juma’ de metru pătrat, sudată pe una bucată de ţeavă ordinară, cu diametrul de 5-6 centimetri, vopsit în albas-trul infinit al partidului care l-a propulsat pe Stoica, albastrul, cu inscriptiile de rigoare, ei bine, Primăria Buftea a plătit nici mai mult, nici mai puţin de 5.276.595 lei şi ceva banuţi. Dacă preferaţi în lei noi, e simplu: 527 lei şi 66 de bani, bucata. Adică cam cât ia un angajat la stat, salariul net,  pentru o lună de muncă!
Cine a făcut ororile?
Lucrarea a fost efectuată de General Serv SA, noua jucărie a lui Stoica, care a dat lucrarea pe mâna veşnicului director ADP, ajuns director general la firma nouă, specializat în drămuirea banului public, încă de pe vremea fostlui primar. Acesta a venit cu oferta de nerefuzat, adicătălea, un sfert de miliard de lei vechi pentru ego-ul