Vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat că de îndată ce premierul Victor Ponta va anunţa data la care USL este dispus să revizuiască Constituţia şi să demisioneze din Parlament, PDL va fi prezent acolo pentru o demisie colectivă.

“Parlamentarii PDL sunt dispuşi oricând să respecte referendumul unde românii s-au exprimat într-o proporţie covârşitoare pentru un Parlament cu cel mult 300 de parlamentari. De îndată ce premierul  Victor Ponta anunţă data la care sunt dispuşi să revizuiască Constituţia, ne aliniem la acest efort, de îndată ce premierul anunţă data la care sunt dispuşi să demisioneze din Parlament vom fi şi noi prezenţi acolo pentru o demisie colectivă”. Ea a dăugat că revizuirea Constituţie este o obligaţie pe care şi-au asumat-o toate partidele. “Orice discuţie legată de modificarea Constituţiei este acceptată de PDL dacă în acest demers este propusă şi comasarea alegerilor atunci se va pune pe masa dezbaterilor. Doar în cadrul modificării Constituţiei şi nicidecum pentru a servi interese conjuncturale ale unui partid”, a precizat Andreea Paul.

Noul subprefect de Ilfov este Ionel Florin Nae

În urma numirii fostului subprefect Lilian Onescu în funcția de secretar general al Ministerului Fondurilor Europene, locul rămas vacant a fost ocupat de domnul Ionel Florin Nae.