Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători vine cu o nouă ofertă interesantă pentru călătorii care circulă cu trenul în sezonul estival. O reducere de 10% pentru cei ce îşi achiziţionează bilet dus întors. Iată ce condiţii trebuie să îndeplineşti dacă vrei să beneficiezi de această ofertă.

Noile tarife se aplică de ieri 

Oferta CFR a intrat în vigoare de ieri, 6 iunie, şi îţi dă posibilitatea de a alege  varianta optimă pentru propria călătorie cu trenul. În oricare zonă a ţării ai circula, îţi poţi achiziţiona bilet dus întors tip Opţional sau dus întors tip Open. Indiferent ce variantă îţi surâde, înainte să pleci la drum e bine să ceri toate lămuririle de care ai nevoie despre ofertele comerciale, reduceri şi orice fel de informaţii cu privire la circulaţia trenurilor, direct de la reprezentanţii ghişeelor din gară sau celor de la agenţii-le de voiaj.     

Beneficiile variantei Opţional

 poţi să-ţi faci rezervarea cu aproximativ o lună înainte să pleci în călătorie

 ai posibilitatea să-ţi cumperi tichetul fără să mai faci un drum până la ghişeu sau la agenţia de voiaj şi fără să mai pierzi timp stând la cozi, accesând varianta online direct de la tine din fotoliu 

 poţi să stabileşti data de plecare şi întoarcere în momentul achiziţionării biletului 

 ai ocazia să-ţi alegi rangul de tren, clasa şi ruta diferită la dus faţă de întors

 ai o reducere de 10% în momentul în care ţi-l cumperi.  

Beneficiile variantei Open 

 ai posibilitatea să-ţi rezervi călătoria cu 30 de zile înainte să pleci la drum 

 te poţi întoarce în oricare din cele 20 de zile de valabilitate a biletului 

 vei călători de fiecare dată cu acelaşi tip de tren şi la aceeaşi clasă 

 primeşti o reducere  de 10% în momentul achiziţionării. 

Poţi schimba ruta ­dacă achiţi diferenţa 

În cazul în care te hotărăşti asupra uneia dintre cele două variante, e bine să ştii că poţi să schimbi traseul, rangul trenului sau clasa plătind integral diferenţa tarifa-ră. Oricum, ca să-ţi rezervi bilet cu loc vei fi obligat să plăteşti integral. Mai mult, dacă îţi achiziţionezi Cardul Tren Plus la preţul de 80 de lei beneficiezi de o reducere de 25% la clasa I sau a II-a, valabilă pe orice rang de tren şi pe orice rută. Dar, eşti nevoit să ţi cumperi biletul de la o agenţie de voiaj sau direct de la ghişeul staţiei de tren. Iar pentru rezervarea locului şi cuşetei vei fi nevoit să plăteşti preţul tichetului integral. 

Detalii suplimentare cu privire la noua ofertă CFR poţi obţine accesând site-ul companiei www.cfrcalatori.ro sau sunând la telefon 021/9521. 

Poţi să beneficiezi şi de o reducere de 25% din costul biletului dacă ai card special şi-ţi iei tichetul direct de la agenţie sau din staţia de tren