La intervenţia primăriei Buftea, personal a primarului Gheor­­ghe Pistol, Serviciul Judeţean de De­zinsecţie şi Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente avio pentru combaterea insectelor de disconfort.

Se va utiliza produsul FORZA 50 din categoria BIOCIDE, avizat de Ministerul Sănătăţii Publice, în doză de 125 ml/ha, conform programului de dezinsecţie aprobat de Consiliul Judeţean Ilfov pentru anul 2012.

Produsul ESTE TOXIC pentru albine, peşti şi organisme acvatice. Dezinsecţia se va efectua pe drumurile judeţene, gropi de gunoi şi alte focare, dimineaţa, începând cu orele 05:00.

Pentru relaţii suplimentare puteţi contacta Serviciul Judeţean de Dezinsecţie şi Ecologizare Mediu Ilfov, la numărul de telefon 0723349817, unde vă va răspunde doamna director, inginer Neaga Victoria. Acţiunea de stârpire a insectelor de disconfort, în special a ţânţarilor, este o continuare a ofensivei începute de primăria Buftea la data de 23 iunie 2012, la nici trei zile de la învestirea noului  primar din Buftea, Gheorghe Pistol.