Cei mai buni specialiști din Ilfov în sănătatea familiei, s-au reunit miercuri, 30 octombrie, într-un amplu eveniment medical-educațional, ce a avut loc la Liberty Medical Center din comuna Ștefănești. Alături de cadrele medicale din clinică au participat și specialiști din alte unități sanitare din Ilfov, dr. Dănuț Crăciun, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică și dr. Aurelia Isărescu, președintele Casei de Asigurări de Sănătate Ilfov. 

De la începutul anului, de când și-a deschis porțile, clinica de la Ștefănești este un centru medical dotat cu echipamente de ultimă ge­nerație, unde pacienții sunt tratați la standarde europene. Mii de ilfoveni și bu­cureșteni au venit să-și controleze sănătatea și au solicitat îngrijirile specia­liștilor de la Liberty Medical Center, de la inaugurarea clinicii și până acum. Datorită cadrelor medicale specializate în centre universitare din țară și din străinătate, care asigură cele mai bune servicii, în cele mai bune condiții, și a prețurilor scăzute practicate, lunar, în clinică intră aproximativ o mie de pacienți.

 Liberty Center, clinica unde pacienții sunt tratați cu respect și profesionalism 

La clinica din Ștefă­nești, cu mic cu mare, pacienții sunt întâmpinați într-un spațiu confortabil și agreabil. Înainte de toate, ei sunt înconjurați de o atmosferă prietenească. În cabinetele de specialitate, sunt tratați cu respect și profesionalism și au asigurată supravegherea medicală în condiții de confort sporit. Numărul mare de pacienți tratați aici a dus la ne­cesitatea de a organi­za trimestrial, reuniuni cu caracter medical-educațional. Mier­­curi, 30 octombrie, a avut loc prima întâlnire de acest gen. Eveniment la care au par

ticipat zeci de medici de familie din județul Ilfov, dr. Aurelia Isărescu, președintele Casei de Asigurări de Sănătate Ilfov (CAS Ilfov) precum și dr. Dănuț Crăciun, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Ilfov. 

“Evenimentul de astăzi a fost organizat în vederea implementării unui proces de educație medicală continuă. S-au prezentat trei produse: XYZAL – un antihistaminic de sezon, LantigenB – un imunostimulator și Januvia, antidiabetic oral, de generație nouă, destinat adulților. De asemenea, a mai participat și Starkey, lider recunoscut în concept, dezvoltare și import de sis­teme auditive digitale complete. Reprezentantul Starkey a prezentat un aparat auditiv, ultramodern și performant, care poate fi achiziționat gratuit, printr-un dosar depus la CAS Ilfov. Evident, cu înregistrarea în prealabil pe o listă de așteptare și în limita fondului disponibil al CAS Ilfov”, a spus Daniela Ene, directorul medical al clinicii. “Ne dorim să organizăm trimestrial astfel de reuniuni și să le oferim medicilor de familie posibilitatea de a primi diplome cu puncte de EMC (n.r. – Educație Medicală Continuă), care le sunt necesare pentru avizarea anuală a certificatelor de membru a Colegiului Medicilor de Familie”, a explicat dr. Patricia Ene, directorul centrului medical. 

Consultații medicale gratuite

Sănătatea la Centrul Medical Liberty nu costă mult. În ciuda serviciilor de înaltă calitate de care beneficiezi, pacienții nu trebuie să scoată din buzunar foarte mulți bani. Aici prețurile sunt mult mai ­mici decât în clinicile private din București. Copiii și pensionarii au reducere 15% la toate serviciile din policlinică, iar angajatorii beneficiază de abonamente. În plus, cu bilet de trimitere de medicul de familie, consultațiile sunt gratuite.

Cum se ajunge la clinică?

Centrul medical se află în județul Ilfov, în comuna Ștefăneștii de Jos, pe str. Zorilor nr. 23 A. Cei interesați își pot face programare discutând direct cu reprezentanții unității medicale, sau sunând la telefon: 031.880.62.25. Mi­­­crobuzele 415, 416, 417 și 426 cu plecare din Bu­curești, zona PiațaBucur Obor, duc la Liberty Medical Center.

Farm. Primar Daniela Ene, director ­medical ­Liberty Medical Center

Liderul în concept, dezvoltare și distribuție de sisteme auditive digitale din România ne-a prezentat un dispozitiv ce poate fi achiziționat gratuit.”