Elvila a lansat o campanie de discounturi cu reduceri de până la 70%, care se aplică pentru zeci de produse din magazinele din țară și București. Campania se desfășoară până la 28 februarie și este valabilă în magazinele din Alexandria, Bacău, Beiuș, București, Botoșani, Brad, Brașov, Cluj, Constanța, Focșani, Iași, Mizil, Oradea și Ploiești.

Astfel, clienții pot beneficia de prețuri speciale la produse de mobilier pentru bucătărie, sufragerie sau camera copilului: birouri, biblioteci, canapele, colțare, tabureți, fotolii, etajere și multe alte produse ce au fost selectate pentru a intra în această promoție.

De exemplu, o bibliotecă cu panou TV, realizată din PAL furniruit cu furnir de fag și elemente de lemn masiv de fag, beneficiază de o reducere de 41%, de la 6596 lei, la 3889 lei. O ramă de oglindă poate fi cumpărată la prețul de 120 de lei (în loc de 309 lei), beneficiind de un discount de 61%, iar o comodă TV din pal furniruit cu furnir de fag și elemente de lemn masiv de fag, are o reducere de 59%, de la 1935 de lei, la 800 de lei.

Găsiți aici toate produsele aflate la promoție: https://www.elvila.ro/promotii.