Comuna Mogoșoaia a sărbătorit, după cum era și normal, ziua de 1 Decembrie  invitând localnicii în fața scenei din Târgușorul Brâncovenesc.

Foto și text: Cristina Bunea

De la 14, fix!

Primăria Mogoșoaia a umplut după amiaza zilei libere de 1 Decembrie, începând cu orele 14, cu un spectacol la care a invitat Ansamblul folcloric Florica de la Buftea, Fanfara Angely’s și Ansamblul folcloric „Doinița” a Casei Studenților București.

Startul l-au dat Florin Cătălin Gheorghe (voce) și Alexandru Soare (orgă) printr-o piesă din folclorul românesc, după care colegii lor dansatori au tropotit cu foc și sens pe scena Târgușorului. Atent supravegheați de îndrumătorul lor, profesorul Cornel Gănescu, micii dansatori au început cu celebra Horă a studenților și au continuat cu jocuri de doi, perfecte pentru a invita și spectatorii la dans.

Seară cu fanfară și „Doinița”

Înserarea și un vânticel cam rece i-a adus pe scenă de membrii fanfarei Angely’s, îmbrăcați în ținute de gală și dorind spectatorilor toate cele mai bune pentru Ziua Națională. Dirijorul fanfarei, Marius Firca, a cântat „Treceți batalioane române Carpații” și nu a fost singur. Cânta toată lumea! Apoi, a urmat un program de valsuri care a determinat un cuplu din București să danseze lin și duios pe aleea principală a parcului din Mogoșoaia, în aplauzele privitorilor. Seara au încheiat-o membrii Ansamblului folcloric „Doinița”, care au mai trecut pe la Mogoșoaia și, pentru că au fost bine primiți de public, au revenit cu drag. Și surprizele continuă, la Mogoșoaia!