Primăria Clinceni și Consiliul Local le‑au organizat micuților, de ziua lor, un spectacol de excepție, la Teatrul de Vară Elena Gheorghe, din comună. Spectacol care a luat ființă datorită îndrăgitei cântărețe de muzică populară Marioara Man Gheorghe.

Pe scena Teatrului de Vară, au urcat îndrăgitele soliste de muzică populară Marioara Man Gheorghe și  Eugenia Moise Nicolae, alături de micii interpreți, pe care cele două doamne ale cântecului popular românesc îi pregătesc. Prin costumele specifice tuturor zonelor țării și autenticitatea cântecelor, Grupul Mlădițe Ilfovene și Grupul Zestrea Ilfoveană au atins sufletele miilor de spectatori. Lor li s-au alăturat și tânărul interpret de muzică populară Grigore Gherman și cântăreața Tatiana Mayer care, cu vocile lor calde și profunde, au oferit spectacolului o armonie muzicală inconfundabilă.

Sărbătoriții, pe scenă alături de marii artiști

În aplauzele spectatorilor, dansatorii Trupei Pasitos, coordonați  de coregraful Paul Șerban, au îmbinat tradiționalul cu modernul. Vicecampionii competiției World Dance Master au animat atmosfera, dansând împreună cu micii invitați pe ritmuri de samba, tango, cha cha, rumba, hip-hop etc. Ministarul Antonio Lupu, adolescentul din Clinceni care se pregătește cu Trupa Voltaj, a încântat copiii și părinții, deopotrivă.   

Adrian Budeanu, primarul Comunei Clinceni: “Voi sunteți campionii și mândria noastră”

“Ne aflăm la cea de-a VII-a ediție a Zilei Internaționale a Copilului. Primul proiect a fost realizat de băiatul meu cel mare, Valentin, împreună cu Andreea Vasiliu, consilier local. De atunci, amândoi sunt în spatele acestui eveniment. La început am reușit să aducem la eveniment 200 de copii, iar astăzi sunt peste o mie. În fiecare an, Primăria și Consiliul Local pregătește peste o mie de cadouri pe care le distribuie fiecărui copil, în sala de clasă. Spectacolul de astăzi este organizat de cântăreața Marioara Man Gheorghe, cu ajutorul interpretei de muzică populară Eugenia Moise Nicolae și al cadrelor didactice de la liceul din localitate. Finanțarea o asigură Primăria Clinceni și Consiliul Local Clinceni”, ne-a spus primarul Adrian Budeanu, care a și prezentat o mare parte din programul artistic. De altfel, el i-a felicitat pe copii personal și le-a transmis un mesaj de suflet, tuturor sărbătoriților: “Voi sunteți campionii și mândria noastră. De ziua voastră, dragi copii, vă doresc să fiți sănătoși, să aveți o copilărie frumoasă, încununată cu împliniri și bucurii și să învățați carte, pentru că știința este secretul succesului în viață. La mulți ani, dragi copii!”.  

Artificiile au iluminat cerul la Clinceni 

Târziu, în noapte, un su­perb foc de artificii a încheiat ziua dedicată copiilor de la Clinceni. Nu înainte, însă, ca micii sărbătoriți să se delecteze cu o felie din tortul uriaș, preparat special pentru momentul lor aniversar. Ziua festivă de la Clinceni, s-a încheiat pe acordurile trupei Anthony & The Heavy Rotations.