Printr-o hotărâre a Consiliului Local Buftea, datorită faptului că a intervenit încetarea contractului de asociere dintre A.S.C.S. Buftea şi primăria Buftea, respectiv Consiliul Local Buftea, stadionul Constantin Bălălău din localitate, a cam rămas fără obiect de activitate. Şi cum nu numai echipa de fotbal aparţinând A.S.C.S. Buftea, dar şi alte echipe ar dori să folosească un stadion care oferă un standard ridicat de calitate şi condiţii excelente de joc, s-a stabilit o taxă de închiriere a acestuia.
S-a stabilit un tarif de 350 lei/oră pentru activităţi sportive, fracţia de oră fiind calculată la tarif întreg, adică o oră. Orice solicitare de închiriere a stadionului pentru evenimente sportive va fi supusă aprobării Consiliului Local Buftea. Totuşi, un meci de fotbal durează 90 de minute, deci 1 oră şi jumătate, de unde ar reieşi conform formulei de calcul mai sus menţionate, un tarif de 700 lei. Însă echipele vin cu cel puţin o oră înaintea începerii meciului şi mai stau cel puţin jumătate de oră după în-cheierea acestuia. Rezultă că de fapt că pentru desfăşurarea unui meci de fotbal ar fi nevoie de trei ore întregi, iar taxa pentru un meci de fotbal ar putea fi uşor nego-ciată la un, să zicem, 1000 lei de meci. Aici intră şi folosirea vestiarelor, a duşurilor, etc.
Rămâne de văzut dacă conducerea A.S.C.S. Buftea, cea care a tot vociferat prin sat că este dispusă să plătească pentru folosirea stadionului, va trece de la vorbe goale la fapte, sau va continua să dispute meciurile de „acasă” pe diferite maidane, aşa cum se întâmplă acum. Pentru că un lucru este clar: dacă buftenilor le-a fost greu, timp de un campionat şi jumătate, să se ducă la stadionul din Buftea, cu siguranţă ei vor şi imposibil de urnit pentru meciuri acasă disputate în deplasare.
De cealaltă parte, nici conducerea primăriei Buftea, nici Consiliul Local nu mai sunt de acord să sprijine financiar o manifestare sportivă a unui club privat, aşa cum este A.S.C.S. Buftea.