Grâul verde, spirulina, chlorella, orzul verde, menta, germenii de grâu, germenii de broccoli, germenii de orz și acerola constituie un adevărat elixir al tinereții. Beneficiile consumului sunt numeroase, așa că le poți introduce cu încredere în dieta de detoxifiere și slăbire sănătoasă. Creșterea calității vieții, reducerea riscului de boli cronice, o siluetă slim, reducerea riscului de cancer, întărirea imunității, scăderea nivelului de colesterol, revitalizarea organismului sunt cele mai importante efecte de care te vei bucura dacă le vei folosi.

 

Suplimentele alimentare care au la bază alimente verzi, ce conțin elemente nutritive ușor absorbite de organism, sunt recomandate în special atunci când îți dorești un plus de energie, protecție antioxidantă și imunitate mai puternică, fiind o metodă de detoxifiere naturală, de prevenire a îmbătrânirii și a efectelor nocive ale stresului. Acestea sunt indicate și vegetarienilor și veganilor care se pot confrunta cu diverse carențe nutritive.

Știai că… 

  • Renumit pentru capacitatea de alcalinizare și eliminare a toxinelor din sânge, grâul verde este un “super-erou” în orice dietă de detoxifiere?
  • Orzul verde este o sursă mai bună de calciu decât laptele de vacă și previne anemia?
  • Chlorella îmbună­tățește sistemul imunitar și ajută digestia?
  • Spirulina are acțiu­ne hepatoprotectoa­re, în timp ce menta stimulează sistemul nervos și îmbunătățește starea de spirit?
  • Germenii de orz, de broccoli și de grâu sunt considerați bune surse de fibre, dar și de aminoacizi? O super-calitate a acestora este și faptul că au efecte protectoare împotriva cancerului (mai ales germenii de broccoli, care conțin sulforafan – substanță cu proprietăți anticancerigene dovedite).
  • Acerola – numită și vișină de Barbados – este o sursă extraordinară de vitamină C?