UPDATE 15.30: Numărul trenurilor anulate a crescut la 148.

Știrea inițială: 80 de trenuri care urmau să circule în sudul ţării au fost oprite în gări. Măsura a fost luată pentru a uşura activitatea de deszăpezire a utilajelor.

Potrivit CFR, se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza regionalelor București, Craiova, Galați, Constanța. Pe ruta Bucureşti-Constanţa se circulă cu plug antemergător.

Sunt înregistrate întârzieri atât ale trenurilor care trebuie să ajungă la București, cea mai mare, de 160 de minute, o înregistrează un tren care vine de la Urziceni, cât și ale trenurilor care pleacă din Capitală. La plecare, cea mai mare întârziere o înregistrează un tren care trebuie să plece din București către Urziceni.

În prezent, utilaje şi echipaje feroviare ale companiei intervin pe raza regionalelor Bucureşti, Craiova, Galaţi, şi Constanţa.

„Aşa cum s-a întâmplat zilele anterioare şi astăzi ne vom organiza unde va fi necesar astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvişuri, în funcţie de posibilităţile din teren”, a precizat CFR Călători.

Citește și: Nicio cursă anulată pe Otopeni