Horoscopul primăverii

Uite ce-ţi dăruiesc astrele,

în noul sezon!

 

 

 

Primăvara este anotimpul renașterii, planurilor mărețe și al schimbărilor. Iată, ce influență vor avea astrele asupra vieții tale, în următoarele luni, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut!

Berbec

 

După ce te-ai ne­gli­jat o perioadă îndelungată, pri­măvara este momentul oportun să te pui în valoare. Și o vei face foarte bine, iar rezultatele vor fi vizibile și demne de invidia celor din jur. Vin aprecierile, inclusiv la serviciu, unde vei obține chiar și un post mai bun.

 

Taur

Ar fi bine să eviți cheltuielile inutile, dacă nu vrei să te confrunți cu o mare criză fi­nanciară. În plan sentimental, însă, bat clopote de nuntă.

 

Gemeni

Vei fi invidiat de cei din jur, dar vei avea și de ce. Energia debordantă de care te vei bucura în această primăvară îți va aduce câștiguri financiare suplimentare și o funcție importantă.

 

Rac

Îți dorești să te remarci, să-ți spui punctul de vedere, dar nu dai dovadă de suficientă diplomație, ca să ieși în câștig. Nu te mai supăra atât de ușor, pentru că vei intra în discuții contradictorii, care te vor conduce spre regres. 

 

Leu

Urmează trei luni în care te vei afla într-o com­pe­tiție per­manentă, în plan profesional. Din fericire, norocul este de partea ta, așa că îți vei duce planurile la bun sfârșit. Și în relația de cuplu vei avea rivali.    

 

Fecioară

Trebuie să te aștepți la schimbări mari în viață, în plan afectiv. În sfârșit, îți vei găsi partenerul care să‑ți rea­ducă bună dispoziție, iubirea și speranța. 

 

Balanță

Este perioada ideală să petreci mai mult timp în sânul familiei și să te apropii mai mult de partenerul de viață, de copii și de toți cei dragi inimii tale.

 

Scorpion

Primăvara îți aduce o frumoasă poveste de dragoste. Și, posibil, și un loc de muncă mai bun, mai bine plătit. Apar opor­tunitățile de a progresa în domeniul în care îți desfășori activitatea.

 

Săgetător

Vei traversa o perioadă în care se vor ține lanț problemele de tot felul. Vei fi asaltat¨, inclusiv, de nemulțumirile partenerului de viață, care-și dorește să petreceți mai mult timp împreună. Vestea bună este că, oricât de grele ar fi problemele care te apasă, vei găsi cele mai bune soluții care-ți vor aduce liniștea mult așteptată.

 

Capricorn

Te așteaptă multe zile de indispoziție, nehotărâre și incapacitatea de a lua decizii tranșante. În perioada 20 martie – 21 aprilie, vei renunța la relațiile cu persoanele despre care crezi că cer prea mult de la tine și-ți vei redobândi echilibrul, treptat.

 

Vărsător

Puterea ta de a face tot ce-ți dorești este în scădere. Dacă intenționezi să faci schimbări în ceea ce privește locul de muncă, ar fi bine să mai aștepți puțin. Nu este un moment prielnic.  

 

Pești

 

Este perioada cea mai potrivită pentru ascensiunea în plan profesional și mărirea veniturilor. Dacă ești singur, în luna mai, vei avea posibilitatea să-ți găsești un partener de viață. În cazul în care ești căsătorit sau ai o relație, te vei bucura de iubire și armonie, mai mult decât oricând.